Warmtebeeldkijkers

Met een Warmtebeeldcamera heeft u de mogelijkheid om iets te zien in volledige duisternis. Met een Warmtebeeldcamera heeft u een onmiskenbaar tactisch voordeel om veilig te blijven en goed te kunnen werken in de nacht en heeft u alle informatie om snel beslissingen te maken die de missie snel tot een goed einde te laten komen.

Lees verder

Warmtebeeldkijkers
Sorteren

     

FLIR HS-324 Warmtebeeldcamera 2% Korting FLIR HS-324 Warmtebeeldcamera (FLIRHS324-13431302)

Met de FLIR HS-324 Warmtebeeldcamera heeft u de mogelijkheid om iets te zien in volledige duisternis. Met een warmtebeeldcamera heeft u een onmiskenbaar tactisch voordeel om veilig te blijven en goed te kunnen werken in de nacht en heeft u alle informatie om snel beslissingen te maken die de missie snel tot een goed einde te laten komen. Zie beter door bossen, ongeacht of het donker of licht is. Ook in lichte mist of door rook is lichaamswarmte te zien dus mensen kunnen zich niet verbergen omdat ze hun lichaamswarmte niet kunnen verbergen.

€5.149,-

€4.999,-

  uw voordeel €150,- (incl. BTW)

FLIR HS-324 PRO Warmtebeeld camera kijker 5% Korting FLIR HS-324 PRO Warmtebeeld camera kijker (FLIRHS324PRO-)

Met de FLIR HS-324 Pro Warmtebeeldcamera heeft de beveiliging de mogelijkheid om iets te zien in volledige duisternis.Daarnaast heeft u met deze Pro versie ook de mogelijkheid om de beelden op te slaan op een SD kaart. Ook kunnen deze beelden draadloos doorgestuurd worden met de 2.4 GHz transmitter.

€6.169,-

€5.799,-

  uw voordeel €370,- (incl. BTW)

Zie beter door bossen, ongeacht of het donker of licht is. Ook in lichte mist of door rook is lichaamswarmte te zien dus mensen kunnen zich niet verbergen omdat ze hun lichaamswarmte niet kunnen verbergen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Verrekijkers en nachtkijkers > Warmtebeeldkijkers

Print