Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Steripen Beoordelingen

Steripen

Als klimmer of Outdoorliefhebber kom je regelmatig in streken waar het water discutabel is en het laatste wat je wilt, is een klimtocht of toppoging te moeten staken vanwege buikloop of ander inwendig ongemak. Er zijn veel filters op de markt die allemaal 1 of meerdere minpunten hebben zoals het niet elimineren van virussen, het verstopt raken, de tijd die het nodig heeft om werkzaam te zijn, gewicht en soms ook de prijs. De SteriPen kent deze problemen niet.

Water dat gebruikt wordt voor drinkwater kan allerlei soorten ziekteverwekkers (bacteriën, virussen, protozoën parasieten enz.) bij zich dragen. Deze moeten verwijderd worden, alvorens mensen het water gebruiken, omdat ze anders ziek kunnen worden.

SteriPen is de snelste, lichtste, meest eenvoudige en meest effectieve waterzuiveraar zonder gebruik te maken van chemicaliën en of andere toevoegingen aan het water. De SteriPen maakt gebruik van ultraviolette straling (UV straling is superieur aan andere desinfectiemethode) welke het DNA van micro-organismen te vernietigen, zodat deze zich niet kunnen vermenigvuldigen en ziektes kunnen veroorzaken.


Lees meer over Steripen >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Steripen gemiddeld met een 9 in de 2 reviews hieronder :

Steripen adventurer opti (973113)

Steripen adventurer opti (973113)

Steripen adventurer opti (973113) 1 10 9 2014-05-04

Besteld binnen een paar dagen binnen, alles naar wens verlopen, pen deed het. Morgen haal ik mijn zoon van Schiphol om de ervaringen over de steripen te horen. Hij is 10 dagen naar Uganda geweest.

Bekijk hier het product Steripen adventurer opti (973113) >

Steripen Freedom Oplaadbaar USB (973116)

Steripen Freedom Oplaadbaar USB (973116)

Steripen Freedom Oplaadbaar USB (973116) 1 10 9 Alma HR 2013-10-29

prima !!!

Bekijk hier het product Steripen Freedom Oplaadbaar USB (973116) >

Home | Merken > Steripen > Beoordelingen

Print