Running Beoordelingen

Running


Lees meer over Running >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Running gemiddeld met een 8,6 in de 24 reviews hieronder :

Kangoo Jumps Powershoe Special Edition zilver roze

Kangoo Jumps Powershoe Special Edition zilver roze

Kangoo Jumps Powershoe Special Edition zilver roze 1 10 8 Sandra de Reus 2015-02-03

Dochter heeft ze gekocht van haar verjaardagsgeld en ze is er hartstikke blij mee. Veren erg stug dus zoals de omschrijving aangeeft, 1 veer per kant van tussen gehaald.

Bekijk hier het product Kangoo Jumps Powershoe Special Edition zilver roze >

Kangoo Jumps Powershoe zilver blauw

Kangoo Jumps Powershoe zilver blauw

Kangoo Jumps Powershoe zilver blauw 1 10 8 Thijs Janssen 2015-01-22

Zag ze op tv en kon ze nergens zo goedkoop bestellen als bij triathlonaccessoires.nl, erg leuk om te doen en werkt ook perfect!!

Bekijk hier het product Kangoo Jumps Powershoe zilver blauw >

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart 1 10 8 Piet van der Voort 2017-02-04

<p>geweldig om mee te lopen . ik kon wegens een zeer hardnekkige kuitblessure niet meer lopen en het gaat nu weer prima. geen enkel probleem . gr Piet</p>

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart >

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart roze

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart roze

Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart roze 1 10 8 2015-01-21

Helemaal tevreden, snelle levering en de kangoo jumps zijn super!

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 Special Edition zwart roze >

Kangoo Jumps XR3 zwart oranje

Kangoo Jumps XR3 zwart oranje

Kangoo Jumps XR3 zwart oranje 1 10 10 J.E 2014-03-19

Ik ben 100 % tevreden . Beank voor de deze site .snelle zorgen.

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 zwart oranje >

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel 1 10 7 Anneke 2015-01-21

Bestelling was dik in orde. Alleen door waarschijnlijk de sinterklaasdrukte kwam de bestelling een aantal dagen later dan waar ik op hoopte.

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 zwart geel >

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel 1 10 7 Karen 2015-03-20

De bestelling was er sneller dan verwacht! Topservice!

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 zwart geel >

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel

Kangoo Jumps XR3 zwart geel 1 10 10 JUANITA 2015-04-11

TOP! Zaterdag besteld, donderdag aan huis geleverd. Alles in goede staat, correcte afhandeling! Proficiat

Bekijk hier het product Kangoo Jumps XR3 zwart geel >

Kangoo Jumps PRO7 zwart grijs rood

Kangoo Jumps PRO7 zwart grijs rood

Kangoo Jumps PRO7 zwart grijs rood 1 10 10 maja struik 2015-07-08

ik ben erg tevreden over mijn kangoo pro7 zitten goed om mijn voet en de vering is super had eerst een m om te oefenen maar deze waren te ruim en schoof ik er iedere keer in toen een s blauw-groen zaten goed maar bij de veren had ik het gevoel of ik de grond raakte dus vandaar de pro 7 we krijgen les en onze lereres vroeg al waar ik besteld had omdat de pro 7 maat s maar moeilijk te bestellen is en jullie zijn ook nog eens de goedkoopste dus heb ik nog spullen nodig bestel ik dus zeker bij jullie maja

Bekijk hier het product Kangoo Jumps PRO7 zwart grijs rood >

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen 1 10 10 Fred 2013-04-03

Geen last meer van blaren en pijnlijke voeten met deze inlegzolen.

Bekijk hier het product Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen >

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen 1 10 3 Adele 2014-11-13

+ De zool geeft prima steun en demping bij lange afstanden hardlopen. Bij droge omstandigheden zou deze zool van mij een 10 krijgen. - Helaas kan deze zool niet tegen vochtige omstandigheden (regen, plassen, rivierdoorwadingen). Het zwarte gedeelte lostte al op na 1x gebruik.

Bekijk hier het product Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen >

Timex Ironman sporthorloge Run x20 GPS Antraciet TW5K87300

Timex Ironman sporthorloge Run x20 GPS Antraciet TW5K87300

Timex Ironman sporthorloge Run x20 GPS Antraciet TW5K87300 1 10 6 2015-01-10

Ik moest wel lang wachten op levering van horloge.

Bekijk hier het product Timex Ironman sporthorloge Run x20 GPS Antraciet TW5K87300 >

 Nathan Intensity BlackLight Reflectve 975521

Nathan Intensity BlackLight Reflectve 975521

Nathan Intensity BlackLight Reflectve 975521 1 10 10 Marcella de Jong 2015-03-23

De bestelling werd de volgende werkdag al bezorgd. Bovendien was deze Nathan rugzak met drinksysteem echt veel goedkoper dan elders!

Bekijk hier het product Nathan Intensity BlackLight Reflectve 975521 >

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358 1 10 9 Roel 2014-10-14

Perfecte rugzak die een super pasvorm op de schouders en rug biedt. Sluit heerlijk aan en geeft goede stabiliteit, geen pijn bij lange tochten!!

Bekijk hier het product Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358 >

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358 1 10 9 Sjoerd 2016-03-04

Dit is een perfect race vest. Alle features die genoemd worden zijn terug te vinden en werken zoals beschreven. De waterzak dient men na het vullen wel vaccuum te maken maar check het filmpje op de site van Nathan hiervoor en je weet hoe het moet. Vest zit lekker strak waardoor het nauwelijks beweegt. De beweging die mag ontstaan kabbelt na enige gewenning mooi mee in je cadans. Het drinksysteem werkt tijdens het lopen prima. Kortom een aanrader!

Bekijk hier het product Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358 >

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames 1 10 10 2013-04-30

Uitstekende service, snelle reply en levering én stevig ingepakt, een TOP service én gratis levering naar België ! De waterrugzak moet ik nog testen maar ziet er alvast veelbelovend uit!

Bekijk hier het product Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames >

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames 1 10 10 2013-05-07

Ondertussen getest op 15km stadsloop en meer dan goedgekeurd !

Bekijk hier het product Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames >

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames 1 10 10 2013-08-15

Ben zeer tevreden. Perfecte pasvorm voor een vrouw. Drink systeem werkt goed. En zo kan ik voldoende water meenemen bij duurlopen boven 20 km. Eerder had ik net voldoende aan mijn 4 flesjes in riem en was mijn voorraadje op na 25 km. Nu heb ik nog voldoende vocht om goed te kunnen blijven presteren! Ook heel handig dat er nog wat extra vakjes zijn om gelletjes e.d. mee te nemen. Ook mijn telefoon (Samsung note II, die aardig groot is) kan ik goed meenemen. Ik ben er erg blij mee!

Bekijk hier het product Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames >

Nathan Race Vest HPL #020 6 liter 975282

Nathan Race Vest HPL #020 6 liter 975282

Nathan Race Vest HPL #020 6 liter 975282 1 10 9 Ton 2014-03-18

Ik ben zeer tevreden over deze Nathan waterrugzak. Heb er inmiddels circa 60 km mee gerend en hij zit goed en stabiel op de rug. Ook met 2 liter vloeistof er in. Er is genoeg ruimte om wat eten, gels, een kleine bidon, telefoon, sleutels, portemonnee mee te nemen. Er kan zelfs nog wel een shirt mee. Blijft ook bij warmer weer relatief koel om te dragen. Ik heb wel een puntje van kritiek. De ophanging van de waterzak blijft origineel niet goed vastzitten. Ik heb dat opgelost door het kunststof "haakje" met een stukje schoenveter vast te zetten, probleem opgelost. Waterzak is goed schoon te maken al gaat de slang erg moeizaam van de zak los. Dat is natuurlijk bij het schoonmaken een issue maar in het gebruik weer een pluspunt. Al met al een dikke 9 sterren waard.

Bekijk hier het product Nathan Race Vest HPL #020 6 liter 975282 >

Nathan Race Vest HPL #020 6 liter 975282

Nathan Race Vest HPL #020 6 liter 975282

Nathan Race Vest HPL #020 6 liter 975282 1 10 9 2014-04-02

IK heb er een keer 20 km mee gelopen. Hij bevalt prima, schuift niet heen en weer. De zakjes aan de voorkant zijn erg handig, goed bereikbaar. Is goed aan te passen aan je lichaam door diverse stelmogelijkheden.

Bekijk hier het product Nathan Race Vest HPL #020 6 liter 975282 >

Asics Gel-Kayano 21 heren hardloopschoen blauw/wit/geel T4H2N-4701

Asics Gel-Kayano 21 heren hardloopschoen blauw/wit/geel T4H2N-4701

Asics Gel-Kayano 21 heren hardloopschoen blauw/wit/geel T4H2N-4701 1 10 10 Alfred 2015-02-05

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Heb hier nu al een paar keer hardloopschoenen aangeschaft tot volle tevredenheid. Scherpe prijs en zeer snelle levering. Bovendien een goed overzichtelijke website met heldere productinfo. Ga zo door zou ik zeggen; een dikke 10

Bekijk hier het product Asics Gel-Kayano 21 heren hardloopschoen blauw/wit/geel T4H2N-4701 >

Asics Gel Pulse 4 heren hardloopschoen orange blue

Asics Gel Pulse 4 heren hardloopschoen orange blue

Asics Gel Pulse 4 heren hardloopschoen orange blue 1 10 7 2012-12-13

Mooi paar schoenen. Lekker licht, maar goede demping in voorvoet en hak. Ze allen wel klein uit. Blij dat ik maat 48 heb besteld, terwijl ik normaal gesproken maat 47 heb.

Bekijk hier het product Asics Gel Pulse 4 heren hardloopschoen orange blue >

2XU Run Cap 2015 UR1188f

2XU Run Cap 2015 UR1188f

2XU Run Cap 2015 UR1188f 1 10 9 M. Damen 2015-03-17

Leuke pet voor de juiste prijs!

Bekijk hier het product 2XU Run Cap 2015 UR1188f >

Craft Brilliant Thermal hardloopjas heren zwart/geel

Craft Brilliant Thermal hardloopjas heren zwart/geel

Craft Brilliant Thermal hardloopjas heren zwart/geel 1 10 9 Machiel 2014-10-16

Fijne hardloopjas, die goed ademt! Heb veel hardloopspullen van craft, merk is goed aan te raden!

Bekijk hier het product Craft Brilliant Thermal hardloopjas heren zwart/geel >

Home | Running > Beoordelingen

Print