Hardlopen Beoordelingen

Hardlopen


Lees meer over Hardlopen >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Hardlopen gemiddeld met een 9,4 in de 14 reviews hieronder :

 Nathan Intensity BlackLight Reflectve 975521

Nathan Intensity BlackLight Reflectve 975521

Nathan Intensity BlackLight Reflectve 975521 1 10 10 Marcella de Jong 2015-03-23

De bestelling werd de volgende werkdag al bezorgd. Bovendien was deze Nathan rugzak met drinksysteem echt veel goedkoper dan elders!

Bekijk hier het product Nathan Intensity BlackLight Reflectve 975521 >

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358 1 10 9 Roel 2014-10-14

Perfecte rugzak die een super pasvorm op de schouders en rug biedt. Sluit heerlijk aan en geeft goede stabiliteit, geen pijn bij lange tochten!!

Bekijk hier het product Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358 >

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358

Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358 1 10 9 Sjoerd 2016-03-04

Dit is een perfect race vest. Alle features die genoemd worden zijn terug te vinden en werken zoals beschreven. De waterzak dient men na het vullen wel vaccuum te maken maar check het filmpje op de site van Nathan hiervoor en je weet hoe het moet. Vest zit lekker strak waardoor het nauwelijks beweegt. De beweging die mag ontstaan kabbelt na enige gewenning mooi mee in je cadans. Het drinksysteem werkt tijdens het lopen prima. Kortom een aanrader!

Bekijk hier het product Nathan VaporCloud 11L race vest blauw 975358 >

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames 1 10 10 2013-04-30

Uitstekende service, snelle reply en levering én stevig ingepakt, een TOP service én gratis levering naar België ! De waterrugzak moet ik nog testen maar ziet er alvast veelbelovend uit!

Bekijk hier het product Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames >

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames 1 10 10 2013-05-07

Ondertussen getest op 15km stadsloop en meer dan goedgekeurd !

Bekijk hier het product Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames >

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames

Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames 1 10 10 2013-08-15

Ben zeer tevreden. Perfecte pasvorm voor een vrouw. Drink systeem werkt goed. En zo kan ik voldoende water meenemen bij duurlopen boven 20 km. Eerder had ik net voldoende aan mijn 4 flesjes in riem en was mijn voorraadje op na 25 km. Nu heb ik nog voldoende vocht om goed te kunnen blijven presteren! Ook heel handig dat er nog wat extra vakjes zijn om gelletjes e.d. mee te nemen. Ook mijn telefoon (Samsung note II, die aardig groot is) kan ik goed meenemen. Ik ben er erg blij mee!

Bekijk hier het product Nathan Intensity Racevest 6L Roze/Paars Dames >

Nathan HPL #020 Drinkrugzak 6L grijs heren

Nathan HPL #020 Drinkrugzak 6L grijs heren

Nathan HPL #020 Drinkrugzak 6L grijs heren 1 10 9 Ton 2014-03-18

Ik ben zeer tevreden over deze Nathan waterrugzak. Heb er inmiddels circa 60 km mee gerend en hij zit goed en stabiel op de rug. Ook met 2 liter vloeistof er in. Er is genoeg ruimte om wat eten, gels, een kleine bidon, telefoon, sleutels, portemonnee mee te nemen. Er kan zelfs nog wel een shirt mee. Blijft ook bij warmer weer relatief koel om te dragen. Ik heb wel een puntje van kritiek. De ophanging van de waterzak blijft origineel niet goed vastzitten. Ik heb dat opgelost door het kunststof "haakje" met een stukje schoenveter vast te zetten, probleem opgelost. Waterzak is goed schoon te maken al gaat de slang erg moeizaam van de zak los. Dat is natuurlijk bij het schoonmaken een issue maar in het gebruik weer een pluspunt. Al met al een dikke 9 sterren waard.

Bekijk hier het product Nathan HPL #020 Drinkrugzak 6L grijs heren >

Nathan HPL #020 Drinkrugzak 6L grijs heren

Nathan HPL #020 Drinkrugzak 6L grijs heren

Nathan HPL #020 Drinkrugzak 6L grijs heren 1 10 9 2014-04-02

IK heb er een keer 20 km mee gelopen. Hij bevalt prima, schuift niet heen en weer. De zakjes aan de voorkant zijn erg handig, goed bereikbaar. Is goed aan te passen aan je lichaam door diverse stelmogelijkheden.

Bekijk hier het product Nathan HPL #020 Drinkrugzak 6L grijs heren >

Compressport Fullsocks v2.1 compressiesokken zwart

Compressport Fullsocks v2.1 compressiesokken zwart

Compressport Fullsocks v2.1 compressiesokken zwart 1 10 9 Tim Timmermans 2018-10-01

Ben zéér tevreden over deze sokken! Eerder heb ik andere compressie sokken gedragen na verloop van tijd gingen deze lubberen. De compressport sokken gebruik ik voor zowel wandelen als in het vliegtuig het verminderd pijnlijke kuiten. Met vr.groet Tim

Bekijk hier het product Compressport Fullsocks v2.1 compressiesokken zwart >

Hoka One One Bondi 6 wide hardloopschoenen blauw/grijs heren

Hoka One One Bondi 6 wide hardloopschoenen blauw/grijs heren

Hoka One One Bondi 6 wide hardloopschoenen blauw/grijs heren 1 10 9 Gerard Bank 2019-03-26

Toelichting *

Bekijk hier het product Hoka One One Bondi 6 wide hardloopschoenen blauw/grijs heren >

Hoka One One Rincon 2 hardloopschoenen blauw/geel heren

Hoka One One Rincon 2 hardloopschoenen blauw/geel heren

Hoka One One Rincon 2 hardloopschoenen blauw/geel heren 1 10 10 Remco 2020-08-24

Heb de rincon2 naast de Clinton 6. Beide echt goeie schoenen maar de rincon is de snellere van deze twee.

Bekijk hier het product Hoka One One Rincon 2 hardloopschoenen blauw/geel heren >

Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen wit heren

Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen wit heren

Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen wit heren 1 10 9 Roger 2019-08-10

<p>De Clifton 6 is verre weg de beste uit de Clifton serie. Vijf jaar geleden heb ik de Hoka One One clifton 1 ontdekt. Een zeer fijne schoen. Vervolgens heb ik gelopen op de Clifton 2, 3 en 4. Elke versie was voor mij een tegenvaller ten opzichte van de vorige. Geen van deze versies gaf me het moeilijk te omschrijven (zachte meta rocker?) gevoel van de eerste versie. Ik was dan ook geneigd om weer terug te gaan naar asics nimbus. Gelukkig heb ik onlangs in een review gelezen dat de Clifton 6 weer op de 1ste versie lijkt. Toch maar geprobeerd en ik ben er zeer blij mee.</p>

Bekijk hier het product Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen wit heren >

2XU Run Cap 2015 UR1188f

2XU Run Cap 2015 UR1188f

2XU Run Cap 2015 UR1188f 1 10 9 M. Damen 2015-03-17

Leuke pet voor de juiste prijs!

Bekijk hier het product 2XU Run Cap 2015 UR1188f >

Craft Brilliant Thermal hardloopjas heren zwart/geel

Craft Brilliant Thermal hardloopjas heren zwart/geel

Craft Brilliant Thermal hardloopjas heren zwart/geel 1 10 9 Machiel 2014-10-16

Fijne hardloopjas, die goed ademt! Heb veel hardloopspullen van craft, merk is goed aan te raden!

Bekijk hier het product Craft Brilliant Thermal hardloopjas heren zwart/geel >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Hardlopen > Beoordelingen

Print

Outdooraccessoires.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?