Hardloop Shirts

Hardloop Shirts
Sorteren

     

12

Craft Brilliant 2.0 thermal wind hardloopshirt lange mouw oranje/zwart heren 18% Korting Craft Brilliant 2.0 thermal wind hardloopshirt lange mouw oranje/zwart heren (1904315-2576)

Het Craft Brilliant 2.0 thermal wind hardloopshirt lange mouw oranje/zwart heren is gemaakt om je ook in de gure omstandigheden toch lekker te laten lopen! Het Shirt is aan de voorzijde voorzien van een windblocker die je core comfortabel en warm houdt. De binnenzijde is voorzien van een thermische zachte stof die heerlijk warm aanvoelt. Het shirt heeft een ergonomische pasvorm wat ervoor zorgt dat het niet alleen super goed zit, maar ook natuurlijk een optimale bewegingsvrijheid garandeert.  Het shirt heeft een wat langere rits die het aan en uittrekken vergemakkelijkt, en je van de nodige ventilatie kan voorzien

€99,95

€81,95

  uw voordeel €18,- (incl. BTW)

Craft Radiate lange mouw hardloopshirt rood heren 12% Korting Craft Radiate lange mouw hardloopshirt rood heren (1905387-999603)

Dit Craft Radiate lange mouw hardloopshirt rood heren is een erg comfortabel shirt gemaakt voor milde tot iets koelere temperaturen. Het shirt houdt de warmte van het lichaam goed vast, hierdoor voel jij je tijdens trainingen altijd warm en comfortabel. Door zijn moderne design op de schouders en mouwen is het een absolute blikvanger.

€39,95

€34,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Radiate lange mouw hardloopshirt zwart heren 12% Korting Craft Radiate lange mouw hardloopshirt zwart heren (1905387-999603)

Dit Craft Radiate lange mouw hardloopshirt zwart heren is een erg comfortabel shirt gemaakt voor milde tot iets koelere temperaturen. Het shirt houdt de warmte van het lichaam goed vast, hierdoor voel jij je tijdens trainingen altijd warm en comfortabel. Door zijn moderne design op de schouders en mouwen is het een absolute blikvanger.

€39,95

€34,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Breakaway N2 korte mouw hardloopshirt grijs heren 11% Korting Craft Breakaway N2 korte mouw hardloopshirt grijs heren (1904786-2950)

Deze Craft Breakaway N2 korte mouw hardloopshirt grijs heren is een uitstekend, lichtgewicht sportshirt voor in de zomer, of in de sportschool. Uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld hardlopen, fitness of andere sporten. Doordaat de achterkant van het shirt is gemaakt van mesh materiaal ventieleert het shirt goed en blijft je lichaam fris en droog. Hierdoor kun je lang genieten van het hardlopen of van andere sporten. Het materiaal voelt zacht aan, waardoor het shirt ook erg fijn is om direct op de huid te dragen.

€44,95

€39,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Breakaway N2 korte mouw hardloopshirt gravel heren 11% Korting Craft Breakaway N2 korte mouw hardloopshirt gravel heren (1904786-2947)

Deze Craft Breakaway N2 korte mouw hardloopshirt gravel heren is een uitstekend, lichtgewicht sportshirt voor in de zomer, of in de sportschool. Uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld hardlopen, fitness of andere sporten. Doordaat de achterkant van het shirt is gemaakt van mesh materiaal ventieleert het shirt goed en blijft je lichaam fris en droog. Hierdoor kun je lang genieten van het hardlopen of van andere sporten. Het materiaal voelt zacht aan, waardoor het shirt ook erg fijn is om direct op de huid te dragen.

€44,95

€39,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Breakaway N2 korte mouw hardloopshirt ray heren 11% Korting Craft Breakaway N2 korte mouw hardloopshirt ray heren (1904786-2355)

Deze Craft Breakaway N2 korte mouw hardloopshirt ray heren is een uitstekend, lichtgewicht sportshirt voor in de zomer, of in de sportschool. Uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld hardlopen, fitness of andere sporten. Doordaat de achterkant van het shirt is gemaakt van mesh materiaal ventieleert het shirt goed en blijft je lichaam fris en droog. Hierdoor kun je lang genieten van het hardlopen of van andere sporten. Het materiaal voelt zacht aan, waardoor het shirt ook erg fijn is om direct op de huid te dragen.

€44,95

€39,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Breakaway N1 korte mouw hardloopshirt gravel heren 11% Korting Craft Breakaway N1 korte mouw hardloopshirt gravel heren (1904785-2947)

Deze Craft Breakaway N1 korte mouw hardloopshirt gravel heren is een uitstekend, lichtgewicht sportshirt voor in de zomer, of in de sportschool. Uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld hardlopen, fitness of andere sporten. Doordaat de achterkant van het shirt is gemaakt van mesh materiaal ventieleert het shirt goed en blijft je lichaam fris en droog. Het shirt heeft ook UPF40+ bescherming tegen de zon. Hierdoor kun je lang genieten van het hardlopen of van andere sporten. Het materiaal voelt zacht aan, waardoor het shirt ook erg fijn is om direct op de huid te dragen.

€44,95

€39,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Prime korte mouw hardloopshirt blauw heren 16% Korting Craft Prime korte mouw hardloopshirt blauw heren (199205-1336)

Deze Craft Prime korte mouw hardloopshirt blauw heren is een uitstekend, lichtgewicht sportshirt voor in de zomer, of in de sportschool. Uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld hardlopen, fitness of andere sporten. Door de uitstekende vochtafvoerende eigenschappen blijft jouw lichaam lang droog. Hierdoor kun je lang genieten van het hardlopen of van andere sporten. Het materiaal voelt zacht aan, waardoor het shirt ook erg fijn is om direct op de huid te dragen. Deze Prime Run Tee is verkrijgbaar in diverse kleuren.

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Prime korte mouw hardloopshirt groen heren 16% Korting Craft Prime korte mouw hardloopshirt groen heren (199205-1810)

Deze Craft Prime korte mouw hardloopshirt groen heren is een uitstekend, lichtgewicht sportshirt voor in de zomer, of in de sportschool. Uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld hardlopen, fitness of andere sporten. Door de uitstekende vochtafvoerende eigenschappen blijft jouw lichaam lang droog. Hierdoor kun je lang genieten van het hardlopen of van andere sporten. Het materiaal voelt zacht aan, waardoor het shirt ook erg fijn is om direct op de huid te dragen. Deze Prime Run Tee is verkrijgbaar in diverse kleuren.

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Prime korte mouw hardloopshirt grijs heren 16% Korting Craft Prime korte mouw hardloopshirt grijs heren (199205-1980)

Deze Craft Prime hardloopshirt grijs heren is een uitstekend, lichtgewicht sportshirt voor in de zomer, of in de sportschool. Uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld hardlopen, fitness of andere sporten. Door de uitstekende vochtafvoerende eigenschappen blijft jouw lichaam lang droog. Hierdoor kun je lang genieten van het hardlopen of van andere sporten. Het materiaal voelt zacht aan, waardoor het shirt ook erg fijn is om direct op de huid te dragen. Deze Prime Run Tee is verkrijgbaar in diverse kleuren.

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Radiate lange mouw hardloopshirt grijs dames 12% Korting Craft Radiate lange mouw hardloopshirt grijs dames (1905386-999801)

Dit Craft Radiate lange mouw hardloopshirt grijs dames is een erg comfortabel shirt gemaakt voor milde tot iets koelere temperaturen. Het shirt houdt de warmte van het lichaam goed vast, hierdoor voel jij je tijdens trainingen altijd warm en comfortabel. Door zijn moderne design op de schouders en mouwen is het een absolute blikvanger.

€39,95

€34,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Compressport Training t-shirt grijs heren 11% Korting Compressport Training t-shirt grijs heren (TSTN-SS90)

Het Compressport Training t-shirt grijs heren heeft een losse pasvorm, is comfortabel om te dragen en belemmert geen bewegingen. Weegt slechts 80 gram, dit maakt het shirt het zachtste en het lichtste van allemaal. De hydrofobe vezel behoudt geen water en brengt vocht en zweet uit. Dankzij de lichte drukvezels, vooral op de rug, zorgt het trainingshirt ervoor dat je schouders uitgelijnd blijven. Het lichte compressiegebied is rechtstreeks geweven in de stof om ervoor te zorgen dat u de juiste positie heeft tijdens langdurige inspanning. Daardoor verbetert de ademhaling en de zuurstofbehandeling tijdens de inspanning, evenals het verbeteren van uw herstel.

€43,95

€38,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Compressport Training t-shirt zwart heren 11% Korting Compressport Training t-shirt zwart heren (TSTN-SS99)

Het Compressport Training t-shirt zwart heren heeft een losse pasvorm, is comfortabel om te dragen en belemmert geen bewegingen. Weegt slechts 80 gram, dit maakt het shirt het zachtste en het lichtste van allemaal. De hydrofobe vezel behoudt geen water en brengt vocht en zweet uit. Dankzij de lichte drukvezels, vooral op de rug, zorgt het trainingshirt ervoor dat je schouders uitgelijnd blijven. Het lichte compressiegebied is rechtstreeks geweven in de stof om ervoor te zorgen dat u de juiste positie heeft tijdens langdurige inspanning. Daardoor verbetert de ademhaling en de zuurstofbehandeling tijdens de inspanning, evenals het verbeteren van uw herstel.

€43,95

€38,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Radiate lange mouw hardloopshirt zwart dames 12% Korting Craft Radiate lange mouw hardloopshirt zwart dames (1905386-999801)

Dit Craft Radiate lange mouw hardloopshirt zwart dames is een erg comfortabel shirt gemaakt voor milde tot iets koelere temperaturen. Het shirt houdt de warmte van het lichaam goed vast, hierdoor voel jij je tijdens trainingen altijd warm en comfortabel. Door zijn moderne design op de schouders en mouwen is het een absolute blikvanger.

€39,95

€34,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Compressport Trail running shirt v2 compressieshirt zwart dames 9% Korting Compressport Trail running shirt v2 compressieshirt zwart dames (TSTRW-SS99)

De Compressport Trail running shirt v2 compressieshirt zwart dames is uitgerust met de nieuwste on/off technologie. De on-stand zorgt voor maximale ventilatie, de off-stand zorgt voor compressie en ondersteunt de positionering en lichaamshouding. Het bevat een ergonomische vorm die perfect aansluit aan het lichaam. De stof is zowel ademend als waterafstotend en is ultra licht. Het materiaal bij de korte mouwen is erg soepel, waardoor je armen goed vrij zijn. De achterkant is 5 cm langer dan de voorkant en is aan de onderkant uitgerust met een siliconen rand.

€84,95

€76,95

  uw voordeel €8,- (incl. BTW)

Compressport Trail running shirt v2 compressieshirt wit dames 9% Korting Compressport Trail running shirt v2 compressieshirt wit dames (TSTRW-SS00)

De Compressport Trail running shirt v2 compressieshirt wit dames is uitgerust met de nieuwste on/off technologie. De on-stand zorgt voor maximale ventilatie, de off-stand zorgt voor compressie en ondersteunt de positionering en lichaamshouding. Het bevat een ergonomische vorm die perfect aansluit aan het lichaam. De stof is zowel ademend als waterafstotend en is ultra licht. Het materiaal bij de korte mouwen is erg soepel, waardoor je armen goed vrij zijn. De achterkant is 5 cm langer dan de voorkant en is aan de onderkant uitgerust met een siliconen rand.

€84,95

€76,95

  uw voordeel €8,- (incl. BTW)

Craft Prime korte mouw hardloopshirt groen dames 16% Korting Craft Prime korte mouw hardloopshirt groen dames (1903176-1810)

Deze Craft Prime korte mouw hardloopshirt groen dames is een uitstekend, lichtgewicht sportshirt voor in de zomer, of in de sportschool. Uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld hardlopen, fitness of andere sporten. Door de uitstekende vochtafvoerende eigenschappen blijft jouw lichaam lang droog. Hierdoor kun je lang genieten van het hardlopen of van andere sporten. Het materiaal voelt zacht aan, waardoor het shirt ook erg fijn is om direct op de huid te dragen.

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Compressport Trail running shirt v2 tank compressieshirt zwart dames 9% Korting Compressport Trail running shirt v2 tank compressieshirt zwart dames (TSTRW-TK99)

De Compressport Trail running shirt v2 tank compressieshirt zwart dames heeft nieuwe zakken, waardoor op korte afstanden geen rugzak benodigd is. De ON / OFF interactieve fiber ademt met u en regelt uw ventilatie. De circulatie van de lucht maakt een perfecte balans tussen buiten en binnen. Het lichaam is dus steeds bij dezelfde temperatuur zonder plotselinge stijgingen of dalingen. 6 "pick zakken" ideaal voor training of hardlopen, ongeacht de afstand.

€74,95

€67,95

  uw voordeel €7,- (incl. BTW)

Compressport Trail running shirt v2 tank compressieshirt wit dames 9% Korting Compressport Trail running shirt v2 tank compressieshirt wit dames (TSTRW-TK00)

De Compressport Trail running shirt v2 tank compressieshirt wit dames heeft nieuwe zakken, waardoor op korte afstanden geen rugzak benodigd is. De ON / OFF interactieve fiber ademt met u en regelt uw ventilatie. De circulatie van de lucht maakt een perfecte balans tussen buiten en binnen. Het lichaam is dus steeds bij dezelfde temperatuur zonder plotselinge stijgingen of dalingen. 6 "pick zakken" ideaal voor training of hardlopen, ongeacht de afstand.

€74,95

€67,95

  uw voordeel €7,- (incl. BTW)

Craft Prime korte mouw hardloopshirt zwart dames 16% Korting Craft Prime korte mouw hardloopshirt zwart dames (1903176-9999)

Deze Craft Prime korte mouw hardloopshirt zwart dames is een uitstekend, lichtgewicht sportshirt voor in de zomer, of in de sportschool. Uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld hardlopen, fitness of andere sporten. Door de uitstekende vochtafvoerende eigenschappen blijft jouw lichaam lang droog. Hierdoor kun je lang genieten van het hardlopen of van andere sporten. Het materiaal voelt zacht aan, waardoor het shirt ook erg fijn is om direct op de huid te dragen.

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Home | Running > Hardloop Shirts

Print