Quad Lock

Quad Lock is een revolutionair montage systeem, waarmee je je smartphone veilig en stevig op het stuur van je fiets plaatst. Bovendien zijn er ook mogelijkheden voor autorijden en hardlopen. Quad Lock heeft een uniek en gepatenteerd vier zijdig montage systeem, waarmee het een van de meest robuuste en veilige systemen op de markt is voor smartphone montage systemen. Met een brede product lijn voor ondermeer iPhone en Samsung Galaxy smartphones is Quad Lock erg veelzijdig.

Bij het mountainbiken heb je twee handen aan het stuur hard nodig. Om de twee minuten een telefoon uit je jaszak pakken om de navigatie te bekijken is niet handig en bovendien behoorlijk onveilig. Met de Quad Lock behoren dit soort gevaarlijke capriolen voorgoed tot de verleden tijd. De Quad Lock is zo ontworpen dat je de telefoon te allen tijde kan blijven bedienen terwijl hij in de houder zit.

Quad Lock
Sorteren

     

Quad Lock run kit Samsung Galaxy S8+ sportarmband Uitverkoop Quad Lock run kit Samsung Galaxy S8+ sportarmband (121350-VRR)

Met de Quad Lock run kit Samsung Galaxy S8+ sportarmband neem je je mobiele telefoon gemakkelijk mee tijdens het hardlopen. De run kit is zeer populair onder lopers en kan worden aangepast aan zowel kleine als grote armen, met een omtrek tussen 17 tot 38 cm. Met de run kit bent u slechts een klik verwijderd van eenvoudige toegang tot uw mobiele telefoon en kun je erop vertrouwen dat je mobiele telefoon stevig is aangesloten op uw arm. Hierdoor hoef je niet langer te worstelen met het passen van uw mobiele telefoon in een neopreen of plastic zakje. De mobiele telefoon is gemakkelijk los en vast te maken, waardoor je nooit meer een oproep of bericht mist en gebruik kunt maken van apps als Strava, Runkeeper of Sigma Move.

€59,95

€39,50

  uw voordeel €20,45 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Quad Lock

Print