Branders Cookers

Lees verder

Branders Cookers
Sorteren

     

Jetboil brander flash matrix campingkooktoestel 1 liter Jetboil brander flash matrix campingkooktoestel 1 liter (973599)

De Jetboil brander flash matrix campingkooktoestel 1 liter is het ultieme outdoor accessoire voor diegene die het meeste uit hun activiteit willen halen. Vele outdoor enthousiasten hebben de voordelen van warm eten en drinken tijdens hun avontuur reeds ondervonden. De Flash is een brander en beker ineen, waarmee je onderweg eenvoudig, snel en veilig een maaltijd of warme drank kan koken. De piëzo ontsteking zorgt voor een veilige en snelle ontbranding en de temperatuur indicator op de neopreen hoes geeft aan wanneer het water warm genoeg is om thee of koffie te maken, op deze manier bespaar je gas omdat het water geen kookpunt hoeft te bereiken. De pan is af te sluiten met een kunststof deksel die meteen dienst kan doen als drinkdeksel, zodat u zonder morsen de drank kunt drinken. Eenmaal genuttigd berg je de brander, gasblikje, eventueel pandrager en stabiliserende voet netjes op in de 1L beker.

€129,95

 (incl. BTW)

Jetboil brander flash wilderness campingkooktoestel 1 liter Jetboil brander flash wilderness campingkooktoestel 1 liter (973598)

De Jetboil brander flash wilderness campingkooktoestel 1 liter is het ultieme outdoor accessoire voor diegene die het meeste uit hun activiteit willen halen. Vele outdoor enthousiasten hebben de voordelen van warm eten en drinken tijdens hun avontuur reeds ondervonden. De Flash is een brander en beker ineen, waarmee je onderweg eenvoudig, snel en veilig een maaltijd of warme drank kan koken. De piëzo ontsteking zorgt voor een veilige en snelle ontbranding en de temperatuur indicator op de neopreen hoes geeft aan wanneer het water warm genoeg is om thee of koffie te maken, op deze manier bespaar je gas omdat het water geen kookpunt hoeft te bereiken. De pan is af te sluiten met een kunststof deksel die meteen dienst kan doen als drinkdeksel, zodat u zonder morsen de drank kunt drinken. Eenmaal genuttigd berg je de brander, gasblikje, eventueel pandrager en stabiliserende voet netjes op in de 1L beker.

€129,95

 (incl. BTW)

Jetboil Brander zip carbon Uitverkoop Jetboil Brander zip carbon (00973590)

De Jetboil Brander zip carbon is een instapmodel, zonder in te boeten aan prestaties. De brander is zeer zuinig en door de kooktijd van 2,5 minuut per 0,5 liter ben je verzekerd van een warme maaltijd of drank in korte tijd. Doordat de brander compact en licht van gewicht is, is deze met name geschikt voor dagtrips of een enkele overnachting.

€139,95

€99,95

  uw voordeel €40,- (incl. BTW)

Jetboil MicroMo carbon brander en beker ineen Jetboil MicroMo carbon brander en beker ineen (00973680)

De Jetboil MicroMo carbon brander en beker ineen is het lichtste gereguleerde systeem met een compact ontwerp voor de ultieme kookervaring. De brander is gemakkelijk in en uit te pakken zonder dat uw kookkunsten in gevaar worden gebracht. De MicroMo pronkt met beschermde regulatortechnologie om onovertroffen sudderbeheersing en een betrouwbare prestatie bij koud weer (tot wel -6°C) te leveren.

€179,95

 (incl. BTW)

Jetboil Brander mightymo Jetboil Brander mightymo (00973697)

De Jetboil Brander mightymo is een kleine en handig op te bergen brander, met de kracht van een flink kamvuur.

€79,95

 (incl. BTW)

Jetboil voetstuk voor Jetpower Jetboil voetstuk voor Jetpower (00973659)

Met dit Jetboil voetstuk voor Jetpower kan je Jetboil niet meer omvallen, handig op onregelmatige bodem of met grote pannen. Door het unieke vouwsysteem kun je de voet makkelijk opbergen in je Jetboil.

€9,95

 (incl. BTW)

Kovea Solo brander Kovea Solo brander (00973803)

Compacte en voordelige brander. Deze brander is zeer compact en geeft ondanks de kleine branderkop een krachtige vlam. De Kovea Solo brander is eenvoudig te ontsteken door middel van de piëzo. Een aluminium aansluitventiel bespaart het extra gewicht.

€43,95

 (incl. BTW)

Kovea Piëzo aansteker 9% Korting Kovea Piëzo aansteker (00973819)

Met de Kovea Piëzo aansteker kun je eenvoudig en veilig zonder gedoe je brander aansteken. De aansteker weegt slechts 10 gram, zelfs de grammenjager merkt dat verschil niet in zijn of haar rugzak.

€10,95

€9,95

  uw voordeel €1,- (incl. BTW)

Kovea Expedition brander Kovea Expedition brander (00974813)

Het dubbele Anti-Flare systeem van de Kovea Expedition brander zorgt, door middel van voorverwarming, voor meer doorstroming van het gas. Dit geeft een krachtige en stabiele vlam. De breed uitstaande poten zorgen voor een stabiele brander, speciaal voor grotere pannen. Ondanks zijn brede support is het mogelijk om de brander zeer compact in te vouwen.

€89,95

 (incl. BTW)

Jetboil brander Cooker Flash 1 liter (973618) 8% Korting Jetboil brander Cooker Flash 1 liter (973618) (973618)

De Jetboil brander Cooker Flash 1 liter (973618) is het ultieme outdoor accessoire voor diegene die het meeste uit hun activiteit willen halen. Vele outdoor enthousiasten hebben de voordelen van warm eten en drinken tijdens hun avontuur reeds ondervonden. De Flash is een brander en beker ineen, waarmee je onderweg eenvoudig, snel en veilig een maaltijd of warme drank kan koken. De piëzo ontsteking zorgt voor een veilige en snelle ontbranding en de temperatuur indicator op de neopreen hoes geeft aan wanneer het water warm genoeg is om thee of koffie te maken.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Jetboil Jetpower gascartridge 100 gram Jetboil Jetpower gascartridge 100 gram (972295)

De Jetboil Jetpower gascartridge 100 gram zijn patronen voor de gasbrander, die gevuld zijn met een mengsel ut propaan en isobutaan. Hierdoor zijn de patronen geoptimaliseerd voor outdoorgebruik en bij het kamperen. Zo is de maximale efficiëntie en prestatie voor het gehele jaar en met een laag vulpeil geoptimaliseerd.

€5,95

 (incl. BTW)

Jetboil Jetpower gascartridge 230 gram Uitverkoop Jetboil Jetpower gascartridge 230 gram (00973608)

De Jetboil Jetpower gascartridge 230 gram zijn patronen voor de gasbrander, die gevuld zijn met een mengsel ut propaan en isobutaan. Hierdoor zijn de patronen geoptimaliseerd voor outdoorgebruik en bij het kamperen. Zo is de maximale efficiëntie en prestatie voor het gehele jaar en met een laag vulpeil geoptimaliseerd.

€7,95

€6,50

  uw voordeel €1,45 (incl. BTW)

Jetboil Jetpower gascartridge 450 gram Jetboil Jetpower gascartridge 450 gram (00973621)

De Jetboil Jetpower gascartridge 450 gram zijn patronen voor de gasbrander, die gevuld zijn met een mengsel ut propaan en isobutaan. Hierdoor zijn de patronen geoptimaliseerd voor outdoorgebruik en bij het kamperen. Zo is de maximale efficiëntie en prestatie voor het gehele jaar en met een laag vulpeil geoptimaliseerd.

€10,95

 (incl. BTW)

Jetboil MINIMO carbon zwart brander en beker ineen 973647 Jetboil MINIMO carbon zwart brander en beker ineen 973647 (00973647)

Splinter nieuw is de Jetboil MINIMO carbon zwart brander en beker ineen 973647 'de' nieuwe toevoeging tot het jetboil assortiment met ongekende eigenschappen. De Minimo is speciaal gefocust op de outdoor kookervaring. Door het gebruik van de speciale geproportioneerde kookbeker en nieuwe gasklep technologie, geeft MimiMo u een ongekend resultaat, controle en gebruikersvriendelijkheid. De verbeterde kookbeker, de perfecte combinatie van grootte, robuuste metalen handgreep, geoptimaliseerde hoogte geeft de gebruikers een 'koken is makkelijk' gevoel.

€189,95

 (incl. BTW)

Als je tijdens of na een lange hike zin hebt in een lekker potje warm eten, dan kun je maar beter een goede brander bij je hebben. Maar ook bij branders geldt dat een goede brander alleen goed is voor bepaalde omstandigheden. Bij een korte dagwandeling in de Ardennen heb je nou eenmaal een andere brander nodig dan een tocht van twee weken door de Scandinavische bossen.

Benzinebranders
Het grootste voordeel van benzinebranders is wel het feit dat benzine vrijwel overal te krijgen is. Daarnaast is de verbrandingswaarde van benzine zeer hoog en maakt het voor benzine niet echt uit dat je kookt terwijl het vriest: benzine brandt uitstekend, ook bij lage temperaturen. Hier staat echter als nadeel tegenover dat een benzinebrander vrijwel altijd moet worden voorverwarmd. Vrijwel altijd, want sommige benzinebranders kunnen door middel van een pompje de druk opvoeren, waardoor verstuiving vanzelf gebeurt. Benzinebranders zijn over het algemeen ook iets goedkoper dan andere branders.

Spiritusbranders
Net als benzine is ook spiritus goed verkrijgbaar. Het voordeel van spiritus als brandstof is dat je er geen buitensport-zaak of benzine-pomp voor hoeft te vinden. Vaak kun je al terecht bij kleine supermarkten. Daarnaast brandt spiritus stabiel en kun je het, net als benzine, ook bij lage temperaturen gebruiken. Als het echt koud is heb je echter wel een hulpstuk nodig om de brandstof voor te verwarmen. De meeste spiritusbranders werken gemakkelijk en ook bij stevige wind zijn ze gemakkelijk te hanteren.

Camping GazGasbranders
Gasbranders zijn het gemakkelijkst in hun gebruik: kraantje open, vuurtje er bij en koken maar. Ook het gewicht van een gasbrander is vaak dermate laag, dat hij gemakkelijk te vervoeren is. Een groot nadeel van gas is echter dat het niet zo goed verwarmt als benzine of petroleum en dus duurder is in het gebruik (voordat je eten gaar is, moet je immers langer koken). Daarnaast is een gasbrander over het algemeen niet geschikt voor lage temperaturen. Sommige gasmengsels (butaan/propaan) zijn iets meer geschikt voor het koudere weer, maar stelregel is dat je tijdens een strenge winter je gasbrander beter thuis kunt laten. Anders is het als je de speciale verwarm-pads gebruikt die verkocht worden: deze leg je onder het gastankje en daardoor wordt het gas voorverwarmd en is dus wel prima te gebruiken.

Petroleumbranders
De petroleumbrander is uit beeld aan het verdwijnen. Een belangrijke reden daarvan is natuurlijk dat andere (nieuwe) branders makkelijker en lichter zijn, maar ook dat petroleum slecht te verkrijgen is (in Azië echter weer wel). Daarnaast dient ook de petroleumbrander te worden voorverwarmd.

Forced-air solid fuel stove
De branders worden in Nederland nauwelijks gebruikt. Ze werken volgens het principe van een barbecue: als je maar hard genoeg blaast gaan de kolen vanzelf snel gloeien. Er zit een soort propeller onder de brandstof (hout, kurk, etc.) zodat binnen zeer korte tijd een zeer hoge temperatuur wordt bereikt. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de Markill Wilderness Stove en de Sierra Zip Stove. De voordelen spreken voor zich: er is altijd brandstof aanwezig (sprokkelhout is overal en altijd wel te vinden) en door de propeller kookt het water sneller. Nadeel is het feit dat de 'brandstof' voor de propeller (een batterij bijvoorbeeld) op kan raken tijdens je trip.

10.0
Jetboil MINIMO sapphire blue brander en beker ineen 973648 1 10 10 10/10 Jetboil MINIMO sapphire blue brander en beker ineen 973648

Super blij met deze brander, heb hem thuis uitgeprobeerd en werkt 100%. Met leuke aanbi...

Jetboil brander Cooker Flash 1 liter (973618) 1 10 10 10/10 Jetboil brander Cooker Flash 1 liter (973618)

Nu drie weken in gebruik. Hij kookt water zeer snel en een maaltijd voor twee personen ...

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Outdoor uitrusting > Branders Cookers

Print

Outdooraccessoires.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?