Onderkleding Beoordelingen

Onderkleding


Lees meer over Onderkleding >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Onderkleding gemiddeld met een 7,1 in de 9 reviews hieronder :

Castelli Meccanico pant zwart heren 15508-099

Castelli Meccanico pant zwart heren 15508-099

Castelli Meccanico pant zwart heren 15508-099 1 10 9 Lowie Bach 2015-11-10

Altijd al lof voor dit merk, wil graag de collectie compleet houden en deze jas en broek zorgen voor een prima outfit tijdens het sleutelen of naar de wedstrijden/trainingen toe in de auto.

Bekijk hier het product Castelli Meccanico pant zwart heren 15508-099 >

TechNiche HyperKewl ultra sport koelvest

TechNiche HyperKewl ultra sport koelvest

TechNiche HyperKewl ultra sport koelvest 1 10 8 noortcm 2014-07-28

makkelijk te gebruiken, onderdompelen en uitwringen. ook makkelijk aan te trekken door de rits. blijft heerlijk lang koel. een aanrader boven de 25 graden.

Bekijk hier het product TechNiche HyperKewl ultra sport koelvest >

TechNiche HyperKewl ultra sport koelvest

TechNiche HyperKewl ultra sport koelvest

TechNiche HyperKewl ultra sport koelvest 1 10 8 2014-08-06

simpel in gebruik, voelt net even een paar graden kouder dan het in werkelijkheid is. Normaal tijdens van die warme dagen ben je halverwege en zeker aan het eind van een training helemaal gekookt. Met dit vest blijf je net voor dat "kookpunt". Jammer vind ik dat de borstomvang niet is in te stellen. Zeker in het begin, wanneer er nog relatief veel water in het vest zit, schud het vest mee op je loopritme. Het zou een verbetering zijn wanneer er nog een extra halve rits aan het vest zit waardoor de borstomvang is in te stellen. Dan zit het wat strakker wat de verdamping ten goed komt denk ik. Verder een prima koelvest voor warme dagen.

Bekijk hier het product TechNiche HyperKewl ultra sport koelvest >

TechNiche HyperKewl sport koelvest zwart

TechNiche HyperKewl sport koelvest zwart

TechNiche HyperKewl sport koelvest zwart 1 10 10 Frans lans 2014-08-23

Ik heb 6 augustus een hyperkewl koelvest besteld. Ik kreeg gelijk via email een bevestiging, binnen een week email dat het verzonden was. Kon het verloop van het verzenden ook volgen via een speciaal nummer. Het pakje is goed en heel aangekomen. Kortom, hele goede service!! En het werkt het koelvest!!!! Frans Lans

Bekijk hier het product TechNiche HyperKewl sport koelvest zwart >

TechNiche HyperKewl sport koelvest zwart

TechNiche HyperKewl sport koelvest zwart

TechNiche HyperKewl sport koelvest zwart 1 10 1 Chris Jungerling 2020-06-22

Het product zelf werkt uitstekend, de maten van het vest zijn ietwat verraderlijk. Het vest dient strak/dicht tegen het lichaam aan te zitten voor zo goed mogelijk gebruik. De zijkanten van het vest zijn gemaakt van elastische materiaal en rekken mee. Het is daarom aan te raden om het product een maat kleiner te bestellen. Mijn 1 ster is voor de service. Ik merkte dit probleem met de maat op en heb direct mijn product terug gestuurd met de vraag om een kleinere maat. Echter werd het vest niet geaccepteerd, omdat ik hier eenmalig gebruik van had gemaakt.

Bekijk hier het product TechNiche HyperKewl sport koelvest zwart >

TechNiche Hyperkewl evaporative cooling neck band zwart

TechNiche Hyperkewl evaporative cooling neck band zwart

TechNiche Hyperkewl evaporative cooling neck band zwart 1 10 6 patrick van dinter 2020-08-04

kindermaat onbruikbaar voor werk

Bekijk hier het product TechNiche Hyperkewl evaporative cooling neck band zwart >

TechNiche HyperKewl aerochill verkoelende pet zwart

TechNiche HyperKewl aerochill verkoelende pet zwart

TechNiche HyperKewl aerochill verkoelende pet zwart 1 10 3 Henny 2020-08-10

Verzending was snel. Maar de pet koelt met 35 graden Celcius niet zoals ik gehoopt had. Helaas lukt retourneren dan niet meer.

Bekijk hier het product TechNiche HyperKewl aerochill verkoelende pet zwart >

GripGrab Skull Cap Hi-Vis

GripGrab Skull Cap Hi-Vis

GripGrab Skull Cap Hi-Vis 1 10 10 Dolf Peters 2015-04-16

Sinds een week de complete Hi-Vis lijn aangeschaft. Hij zit als gegoten en je gaat met een veilig gevoel de weg op.

Bekijk hier het product GripGrab Skull Cap Hi-Vis >

Craft Active Extreme Windstopper Short Sleeve heren 193892

Craft Active Extreme Windstopper Short Sleeve heren 193892

Craft Active Extreme Windstopper Short Sleeve heren 193892 1 10 9 andre 2014-04-17

Fijn ondershirt, ook windstopper op de schouders. Fijn bij iets frisser weer met wind.

Bekijk hier het product Craft Active Extreme Windstopper Short Sleeve heren 193892 >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Onderkleding > Beoordelingen

Print