Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Nomad Beoordelingen

Nomad

Voortgekomen uit een groep vrije geesten die slaapzakken met een kleine productiefout vanuit de laadklep van een geleende truck verkochten, behoort Nomad nu tot de toonaangevende leveranciers van betaalbare reisartikelen zoals kleding, slaapzakken, rugzakken, tenten en schoenen. Bij haar productie houdt het oer-Hollandse bedrijf rekening met haar impact op het milieu en handelt de organisatie met respect voor mens en milieu.

ER WAS EENS…
een Zweedse fabrikant van slaapzakken, die besloot om een produktie lijn in Zevenaar te beginnen. Vanaf het eerste begin ging er een echte, ongedwongen 'sixties vibe' door de organisatie: slaapzakken met een klein productiefoutje werden vanuit de laadklep van een geleende truck verkocht op diverse muziekfestivals, zoals het Kralingen Festival in Rotterdam. Het was deze groep van 'free spirits' die enkele jaren later aan de wieg stond van NOMAD. In 1978 leidde de door hun ontwikkelde 3D-Polarsoft vulling tot de eerste lichte, compacte en vooral betaalbare slaapzakken voorzien van een kunstvezel.

En NOMAD was geboren!
In 'no-time' werd een compleet aanbod van lichtgewicht, betaalbare reis artikelen ontwikkeld. Vele aansprekende praktijktests volgde, waaronder (vaak extreme) klimexpedities zoals de eerste Nederlandse vrouwelijke expeditie en solo beklimmingen van 8.000-ers in alpine stijl. Duurzaamheid werd getoetst tijdens diverse uitputtingslagen zoals Parijs-Dakar en de Whitbread Round the World zeil race. En natuurlijk tijdens de NOMAD Noordpool ’97 expeditie, die de eerste Nederlanders op het noordelijkste puntje van de aarde bracht…..te voet!


Lees meer over Nomad >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Nomad gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Nomad > Beoordelingen

Print