Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Mountain House Beoordelingen

Mountain House

Het nummer 1 merk in backpack voeding in Amerika nu ook in Europa te krijgen! De eerste keuze van vele hikers, kampeerders en andere buitensportfanaten, al meer dan 30 jaar.

Niet alleen de smaak is heerlijk maar de Mountain House producten staan er bekend om dat zij een hoger aantal calorieën hebben per maaltijd dan andere maaltijden. Zeker voor duursporters/hikers is dit uiteraard belangrijk.

Vriesdrogen geeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselverwerking methoden. Gedroogd of ingeblikt voedsel kan lang bewaard worden maar verliezen tijdens het verwerkingsproces veel aan voedingswaarde, smaak, uiterlijk en kleur.

Doordat Mountain House uitsluitend verse producten verwerkt en deze zelf vriesdroogt bij -40 graden en onder vacuum, hebben alle maaltijden een heerlijke smaak. Alle smaak en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Daarnaast is de bereiding uiterst snel en eenvoudig.


Lees meer over Mountain House >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Mountain House gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Mountain House > Beoordelingen

Print