InStep

Nu kunt u meer tijd doorbrengen met je kleintje, training krijgen die u nodig hebt en laten zien hoe leuk een gezonde levensstijl kan zijn.

Omdat bij InStep men trots is op Joggers en Trailers die niet alleen meten met uw verwachtingen van comfort, prestaties en gebruiksgemak, maar men doet dat met een uitstekende prijs. Meer functies. Plus een geweldige stijl en scherpe kleuren waar u trots op zult zijn om rond te rijden in de stad. Het ouderschap hoeft niet een overgave voor alle gevoel voor smaak te betekenen.

En InStep's klantenservice? Nou, laten we gewoon zeggen dat er een reden is dat hun bedrijfsmotto is: "Een stap voor op de rest".

InStep
Sorteren

     

Craft Schaatsbroek thermo zwart  unisex 15% Korting Craft Schaatsbroek thermo zwart unisex (940136-1999)

De Craft Schaatsbroek thermo zwart is de ideale lange schaats tight voor vrouwen en mannen. Dit is een unisex model en kan dus gedragen worden door vrouwen en mannen. Dat komt door de extreme elasticiteit van de broek. Deze broek is onderdeel van de Craft Skate collectie. Deze Skate collectie is speciaal gemaakt voor sportieve vrouwen en mannen die houden van schaatsen op de ijsbaan, buiten op natuurijs en/ of de schaatskleding ook op de fiets willen gebruiken en tijdens het langlaufen. Kortom, een zeer veelzijdige strakke sportbroek voor verschillende activiteiten! De Craft schaatsbroek Thermo Tight zit lekker comfortabel!


€69,95

€58,95

  uw voordeel €11,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > InStep

Print