Flir

FLIR, de marktleider op het gebied van infraroodcamera's

Wat ook uw infraroodtoepassing is, samen met FLIR bieden wij u de juiste oplossing! Sinds de opkomst van de eerste IR thermografie-toepassingen onderging de infrarood technologie een ware revolutie. Warmtebeeldcamera's worden nu o.a. gebruikt in de jacht, maar ook ter controle van elektrische installaties, warmteafgifte bij automatisering, etc.

Voordelen van Flir warmtebeeldkijkers

Thermische beelden tonen een oververhitte aansluiting die met het blote oog niet waar te nemen is.

Het voordeel van warmtebeeldcamera’s ten opzicht van nachtkijkers is dat deze bijvoorbeeld ook overdag heel goed gebruikt kunnen worden. Wanneer een persoon of dier in het struikgewas zit of bij mist is deze met een warmtebeeldcamera goed te zien.

Flir
Sorteren

     

FLIR HS-324 Warmtebeeldcamera 2% Korting FLIR HS-324 Warmtebeeldcamera (FLIRHS324-13431302)

Met de FLIR HS-324 Warmtebeeldcamera heeft u de mogelijkheid om iets te zien in volledige duisternis. Met een warmtebeeldcamera heeft u een onmiskenbaar tactisch voordeel om veilig te blijven en goed te kunnen werken in de nacht en heeft u alle informatie om snel beslissingen te maken die de missie snel tot een goed einde te laten komen. Zie beter door bossen, ongeacht of het donker of licht is. Ook in lichte mist of door rook is lichaamswarmte te zien dus mensen kunnen zich niet verbergen omdat ze hun lichaamswarmte niet kunnen verbergen.

€5.149,-

€4.999,-

  uw voordeel €150,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Flir

Print