Favourlight

Favourlight is waarmee u alle outdoor sporten zonder kleerscheuren door kunt komen. Hoe een merk daarvoor kan zorgen? De lantaarns van Favourlight voorzien u van licht waar het nodig is, zodat de outdoor activiteiten zonder problemen kunnen worden uitgevoerd.

Outdoor sport is niet een van de veiligste activiteiten. De omgeving is vaak onbekend, er kunnen andere mensen of dieren zijn en het wordt sneller donkerder dan gedacht. Om het toch veiliger te maken hebben een stel handige breinen Favourlight opgericht. Met ruim dertig jaar ervaring is dit merk wereldwijd een van de grootste en belangrijkste fabrikanten van draagbare LED verlichting. Waar het merk begon met een paar mensen is het vandaag de dag gevestigd in Hong Kong met een professioneel team en ruim 1500 werknemers. Hoewel het merk gebruik maakt van zeer geavanceerde productietechnieken, geeft het ook de mogelijkheid om op maat gemaakte producten aan te leveren. Een kleermaker, maar dan voor zaklampen.

Op Fitness24 vindt u een veelzijdige collectie van producten van Favourlight. Het handige aan de lantaarns van dit merk? Ze zijn niet alleen geschikt voor outdoor sporten, maar ook voor een gezellig kampeervakantie! Wat wilt u nog meer? Wacht niet langer en koop in onze webwinkel de producten van Favourlight.

Favourlight
Sorteren

     

Favourlight verlichting Grote Kampeer Lantaarn Oplaadbaar Uitverkoop Favourlight verlichting Grote Kampeer Lantaarn Oplaadbaar (FL00974009)

1W Oplaadbare Kampeerlantaarn. Nooit meer lege batterijen in uw lantaarn! De ingebouwde accu van deze krachtige kampeerlantaarn is op te laden door te draaien of aan te sluiten op een stroombron. Op de stroomuitgang is eveneens mogelijk om via USB uw elektrische apparatuur op te laden.
Deze betrouwbare en vochtbestendige lamp kan op drie standen branden. Wordt geleverd inclusief USB-kabel, sigarettenplug en ophanghaak.

€39,95

€22,50

  uw voordeel €17,45 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Favourlight

Print