Dutch ebike

Dutchebike maakt handgemaakte Nederlandse e-bikes met excellente prijs/kwaliteit verhouding. Ze maakt gebruik van producten van gerenommeerde leveranciers zoals Shimano (Nexus 7-speed op alle modellen), Hesling (kettingkast en jasbeschermers), Spanninga (verlichting), Sella Royal (zadel), Ergotec (ergonomische stuur en stuurpen), CST (banden), KMC (roestvaste ketting). De verende voorvork is van het merk Zoom!

Het aluminium frame van de e-bikes van Dutchebike is van hoogstaande kwaliteit met 5 jaar garantie op breuk of fabrieksfouten. De lak is van sterke poedercoating. De frames hebben een maat van 50 cm en met de ergonomische stuur en verstelbare stuurpen, te verstellen tot een comfortabele zit voor bijna elke berijder.

Standaard zijn de Dutchebikes uitgerust met een 36 Volt, 11 ampère accu (actieradius van 45-70 km) die de motor in de voornaaf ondersteunt wanneer het crankstel in beweging wordt gebracht. Als optie kunnen de Dutchebikes met een accu 36 Volt, 14,5 ampère worden uitgerust(met uitzondering van de cargo) waardoor de actieradius wordt vergroot naar 70-100 km. De motor in de voornaaf is borstelloos en 250 Watt.

De e-bikes van Dutchebike zijn sportief met een trendy uitstraling voor verantwoord en betrouwbaar fietsplezier. Met hoge kwaliteit en zeer concurrerende prijs, waarmee u de groeiende markt van e-bikes met veel succes kunt bedienen.

De fabricage van onze elektrische fietsen vindt plaats in Nederland, Dutchebike staat daarmee garant voor oer Hollandse kwaliteit en betrouwbaarheid en dat tegen lage prijzen.

Dutch ebike
Sorteren

     

Dutchebike elektrische damesfiets touring blauw Dutchebike elektrische damesfiets touring blauw (EBIKETOURINGblauw)

De krachtige Dutchebike elektrische damesfiets touring blauw kun je gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook geschikt voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike Touring fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar liefst 5 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale tourfiets voor lange afstanden. Deze touring is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

€1.599,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets touring oranje koper Dutchebike elektrische damesfiets touring oranje koper (EBIKETOURINGoranje-koper)

De krachtige Dutchebike elektrische damesfiets touring oranje koper kun je gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook geschikt voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike Touring fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar liefst 5 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale tourfiets voor lange afstanden. Deze touring is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

€1.599,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets touring mokka bruin Dutchebike elektrische damesfiets touring mokka bruin (EBIKETOURINGmokkabruin)

De krachtige Dutchebike elektrische damesfiets touring mokka bruin kun je gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook geschikt voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike Touring fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar liefst 5 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale tourfiets voor lange afstanden. Deze touring is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

€1.599,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets cargo beige Vandaag nog Fit! Uitverkoop Dutchebike elektrische damesfiets cargo beige (EBIKECARGObeige)

Deze Dutchebike elektrische fiets cargo beige doet haar naam eer aan: Een stoere rubuuste transportfiets genaamd de Cargo. De fiets staat stabiel dankzij de stevige dubbele standaard en stuurblokkering en rijdt licht dankzij de geluidloze motor in combinatie met de brede banden. De 36V 11Ah accu is bijna onzichtbaar verwerkt in de dubbele bodem van de voordrager, zo valt het niet op dat het om een Cargo ebike is en hierdoor zijn trendy look behoud.

€1.449,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische herenfiets touring blauw Dutchebike elektrische herenfiets touring blauw (EBIKETOURINGblauw)

De krachtige Dutchebike elektrische herenfiets touring blauw kun je gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook geschikt voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike Touring fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar liefst 5 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale tourfiets voor lange afstanden. Deze touring is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

€1.599,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets city wit Dutchebike elektrische damesfiets city wit (EBIKECITYwit)

De Dutchebike elektrische damesfiets city wit is verpakt in een stijlvol jasje, deze fiets is te gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike City fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar 3 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale city fiets maar kan ook prima gebruikt worden voor lange afstanden. Deze City is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden

€1.399,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets city zwart Dutchebike elektrische damesfiets city zwart (EBIKECITYzwart)

De Dutchebike elektrische damesfiets city zwart is verpakt in een stijlvol jasje, deze fiets is te gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike City fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar 3 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale city fiets maar kan ook prima gebruikt worden voor lange afstanden. Deze City is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden

€1.399,-

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Dutch ebike

Print