Fietshelmen

Fietshelmen
Sorteren

     

Northwave Storm MTB helm camo heren 20% Korting Northwave Storm MTB helm camo heren (8614100396)

Northwave Northwave Storm MTB helm camo heren is een stoere helm om door het bos te vliegen. Met een gewicht van 230 gram en een Multi schaal techniek is dit één van de tophelmen van Northwave, door gebruik te maken van meerdere schalen wordt een eventuele klap beter opgevangen. De helm is perfect op je hoofd aan te passen met behulp van het Easy Release systeem aan de achterkant. Het afneembare vizier zorgt er voor dat de helm in alle weersomstandigheden te gebruiken is en dat je in het bos beter beschermt bent tegen rondvliegend modder.

€129,99

€103,95

  uw voordeel €26,04 (incl. BTW)

Northwave Storm MTB helm zwart/oranje-fluo heren 7% Korting Northwave Storm MTB helm zwart/oranje-fluo heren (8614100317)

Northwave Northwave Storm MTB helm zwart/oranje-fluo heren is een stoere helm om door het bos te vliegen. Met een gewicht van 230 gram en een Multi schaal techniek is dit één van de tophelmen van Northwave, door gebruik te maken van meerdere schalen wordt een eventuele klap beter opgevangen. De helm is perfect op je hoofd aan te passen met behulp van het Easy Release systeem aan de achterkant. Het afneembare vizier zorgt er voor dat de helm in alle weersomstandigheden te gebruiken is en dat je in het bos beter beschermt bent tegen rondvliegend modder.

€139,99

€129,95

  uw voordeel €10,04 (incl. BTW)

Northwave Storm MTB helm zwart/groen/wit heren 20% Korting Northwave Storm MTB helm zwart/groen/wit heren (8614100301)

Northwave Northwave Storm MTB helm zwart/groen/wit heren is een stoere helm om door het bos te vliegen. Met een gewicht van 230 gram en een Multi schaal techniek is dit één van de tophelmen van Northwave, door gebruik te maken van meerdere schalen wordt een eventuele klap beter opgevangen. De helm is perfect op je hoofd aan te passen met behulp van het Easy Release systeem aan de achterkant. Het afneembare vizier zorgt er voor dat de helm in alle weersomstandigheden te gebruiken is en dat je in het bos beter beschermt bent tegen rondvliegend modder.

€129,95

€103,95

  uw voordeel €26,- (incl. BTW)

GripGrab Helmet cover Hi-Vis 13% Korting GripGrab Helmet cover Hi-Vis (5011)

De GripGrab Hi-Vis helmhoes gemaakt van waterbestendige stretchstof om de gehele helm mee af te dekken. Hij houdt de wind tegen en zorgt er voor dat regen en sneeuw niet in de helm kan komen. Hierdoor heeft u optimaal comfort tijdens het fietsen in barre weeromstandigheden. De helm heeft een reflectief design, waardoor de zichtbaarheid wordt verhoogd in donkere omgevingen. One size fits all.

€22,95

€19,95

  uw voordeel €3,- (incl. BTW)

Lazer AeroShell genesis fietshelm transparant Lazer AeroShell genesis fietshelm transparant (LATARDIZROWI)

Deze Lazer AeroShell genesis fietshelm transparant is gemaakt voor de Lazer Genesis fietshelm.Deze afneembare transparante cover beschermt je tegen kou, wind en regen, je klikt hem eenvoudig vast over je fietshelm.De cover is bovendien oprolbaar, zodat hem kunt opbergen in de achterzak van je fietsshirt.

€24,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Fietsen > Fietshelmen

Print