Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Fietsshirts

Fietsshirts
Sorteren

     

1234...8

Castelli Favolosa fietsshirt geel fluo dames Uitverkoop Castelli Favolosa fietsshirt geel fluo dames (17070-032)

- Prosecco Strada dames hoofd materiaal
- Metallic-finish design
- Volledige lengte YKK Vislon rits
- 3 Achterzakken
- Reflectieve strepen
- Maten: S-XL
- Gewicht: 88g (maat small) Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€79,95

€63,95

  uw voordeel €16,- (incl. BTW)

Castelli Cromo fietsshirt zwart/zilver dames Castelli Cromo fietsshirt zwart/zilver dames (17068-010)

- Prosecco multidenier 80g hoofd materiaal voor lichtgewicht vochtregulerend management
- Chrome-effect center streep
- Afgedekte YKK Vislon rits
- 3 achterzakken
- Reflecterende strepen
- Maten: S-XL
- Gewicht: 126g (Small) Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€89,95

 (incl. BTW)

Castelli Anima fietsshirt mat blauw dames Castelli Anima fietsshirt mat blauw dames (16055-054)

Het maken van een zeer mooi elegant high performance fietsshirt in één kleur is een zware design taak, maar het is ook de passie van Castelli's ontwerp team. Het zijn de kleine details dat deze Castelli Anima fietsshirt mat blauw dames speciaal maken, zoals de excellente combinatie van Velocity Dry materiaal op de voorzijde en Prosecco Strada Donna op de rug. Dit verschil zorgt voor een erg mooi uiterlijk maar geeft ook de magie van dit shirt door een vochtregulerende voorzijde met een zeer ventilerende achterzijde. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€69,95

 (incl. BTW)

Castelli Spada fietsshirt navy/licht blauw dames Uitverkoop Castelli Spada fietsshirt navy/licht blauw dames (17065-082)

Het Castelli Spada fietsshirt navy/licht blauw dames combineerd vele favoriete elementen en constructie methodes voor het perfecte comfort tijdens lange ritten. De hydrofiele werking van het Prosecco Strada materiaal voert het vocht af terwijl het super zacht blijft. Daarnaast geven de mesh panelen een strakke pasvorm met perfecte koeling. Ook beschikt het shirt over 'vliegende' achterzakken om er gemakkelijk bij te kunnen. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€79,95

€60,-

  uw voordeel €19,95 (incl. BTW)

Castelli Spada fietsshirt caribbean/blauw dames Castelli Spada fietsshirt caribbean/blauw dames (17065-069)

Het Castelli Spada fietsshirt caribbean/blauw dames combineerd vele favoriete elementen en constructie methodes voor het perfecte comfort tijdens lange ritten. De hydrofiele werking van het Prosecco Strada materiaal voert het vocht af terwijl het super zacht blijft. Daarnaast geven de mesh panelen een strakke pasvorm met perfecte koeling. Ook beschikt het shirt over 'vliegende' achterzakken om er gemakkelijk bij te kunnen. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€79,95

 (incl. BTW)

Castelli Spada fietsshirt zwart/wit dames Castelli Spada fietsshirt zwart/wit dames (17067-010)

Het Castelli Spada fietsshirt zwart/wit dames combineerd vele favoriete elementen en constructie methodes voor het perfecte comfort tijdens lange ritten. De hydrofiele werking van het Prosecco Strada materiaal voert het vocht af terwijl het super zacht blijft. Daarnaast geven de mesh panelen een strakke pasvorm met perfecte koeling. Ook beschikt het shirt over 'vliegende' achterzakken om er gemakkelijk bij te kunnen. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€79,95

 (incl. BTW)

Castelli Spada fietsshirt mat blauw/roze dames Castelli Spada fietsshirt mat blauw/roze dames (17065-054)

Het Castelli Spada fietsshirt mat blauw/roze dames combineerd vele favoriete elementen en constructie methodes voor het perfecte comfort tijdens lange ritten. De hydrofiele werking van het Prosecco Strada materiaal voert het vocht af terwijl het super zacht blijft. Daarnaast geven de mesh panelen een strakke pasvorm met perfecte koeling. Ook beschikt het shirt over 'vliegende' achterzakken om er gemakkelijk bij te kunnen. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€79,95

 (incl. BTW)

Castelli Protagonista fietsshirt mouwloos wit/rood/zwart dames Castelli Protagonista fietsshirt mouwloos wit/rood/zwart dames (17066-123)

Dit dames specifieke Castelli Protagonista fietsshirt mouwloos wit/rood/zwart dames is gemaakt van een Softlex materiaal voor een zachte, stretchy en comfortabele pasvorm. Uitgevoerd met een volledige lengte rits en 3 achterzakken met een ritsbaar zakje. Tevens beschikt mouwloze shirt over reflecterende tape voor extra zichtbaarheid. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€74,95

 (incl. BTW)

Castelli Protagonista fietsshirt mouwloos wit/roze/blauw dames Castelli Protagonista fietsshirt mouwloos wit/roze/blauw dames (17066-001)

Dit dames specifieke Castelli Protagonista fietsshirt mouwloos wit/roze/blauw dames is gemaakt van een Softlex materiaal voor een zachte, stretchy en comfortabele pasvorm. Uitgevoerd met een volledige lengte rits en 3 achterzakken met een ritsbaar zakje. Tevens beschikt mouwloze shirt over reflecterende tape voor extra zichtbaarheid. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€74,95

 (incl. BTW)

Castelli Protagonista fietsshirt mouwloos blauw/roze/navy dames Uitverkoop Castelli Protagonista fietsshirt mouwloos blauw/roze/navy dames (17066-056)

Dit dames specifieke Castelli Protagonista fietsshirt mouwloos blauw/roze/navy dames is gemaakt van een Softlex materiaal voor een zachte, stretchy en comfortabele pasvorm. Uitgevoerd met een volledige lengte rits en 3 achterzakken met een ritsbaar zakje. Tevens beschikt mouwloze shirt over reflecterende tape voor extra zichtbaarheid. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€74,95

€59,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Castelli Promessa 2 fietsshirt caribbean/geel dames Uitverkoop Castelli Promessa 2 fietsshirt caribbean/geel dames (17065-069)

Het Castelli Promessa 2 fietsshirt caribbean/geel dames is een perfecte vermomming van extreme performance met design details die ervoor zorgen dat mensen denken dat je het shirt alleen voor de looks hebt gekocht! De engineering achter het materiaal zorgt ervoor dat de voorzijde extra stretchy is voor perfecte performance. Terwijl de achterzijde een gelimiteerde stretch heeft zodat de achterzakken niet teveel bewegen wanneer ze vol zitten. Extra ventilatie en fijne design details die zorgen voor een balans tussen technologische eigenschappen en een geadvanceerd design. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€89,95

€71,95

  uw voordeel €18,- (incl. BTW)

Castelli Promessa 2 fietsshirt navy/roze dames Castelli Promessa 2 fietsshirt navy/roze dames (17065-082)

Het Castelli Promessa 2 fietsshirt navy/roze dames is een perfecte vermomming van extreme performance met design details die ervoor zorgen dat mensen denken dat je het shirt alleen voor de looks hebt gekocht! De engineering achter het materiaal zorgt ervoor dat de voorzijde extra stretchy is voor perfecte performance. Terwijl de achterzijde een gelimiteerde stretch heeft zodat de achterzakken niet teveel bewegen wanneer ze vol zitten. Extra ventilatie en fijne design details die zorgen voor een balans tussen technologische eigenschappen en een geadvanceerd design. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€89,95

 (incl. BTW)

Castelli Promessa 2 fietsshirt zwart/rood dames Uitverkoop Castelli Promessa 2 fietsshirt zwart/rood dames (17065-010)

Het Castelli Promessa 2 fietsshirt zwart/rood dames is een perfecte vermomming van extreme performance met design details die ervoor zorgen dat mensen denken dat je het shirt alleen voor de looks hebt gekocht! De engineering achter het materiaal zorgt ervoor dat de voorzijde extra stretchy is voor perfecte performance. Terwijl de achterzijde een gelimiteerde stretch heeft zodat de achterzakken niet teveel bewegen wanneer ze vol zitten. Extra ventilatie en fijne design details die zorgen voor een balans tussen technologische eigenschappen en een geadvanceerd design. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€89,95

€71,95

  uw voordeel €18,- (incl. BTW)

Castelli Promessa 2 fietsshirt roze/blauw dames Uitverkoop Castelli Promessa 2 fietsshirt roze/blauw dames (17065-011)

Het Castelli Promessa 2 fietsshirt roze/blauw dames is een perfecte vermomming van extreme performance met design details die ervoor zorgen dat mensen denken dat je het shirt alleen voor de looks hebt gekocht! De engineering achter het materiaal zorgt ervoor dat de voorzijde extra stretchy is voor perfecte performance. Terwijl de achterzijde een gelimiteerde stretch heeft zodat de achterzakken niet teveel bewegen wanneer ze vol zitten. Extra ventilatie en fijne design details die zorgen voor een balans tussen technologische eigenschappen en een geadvanceerd design. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€89,95

€71,95

  uw voordeel €18,- (incl. BTW)

Castelli Solare top mouwloos zwart/wit/rood dames Castelli Solare top mouwloos zwart/wit/rood dames (17064-101)

Met de ingebouwde sport bra en drie achterzakken is deze Castelli Solare top mouwloos zwart/wit/rood dames gemaakt om heerlijk comfortabel te fietsen. Zeer gemakkelijk aan en uit te trekken door de volledige rits en ritsbare bra. Het Softlex materiaal zorgt voor een actieve koeling in warme condities. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€79,95

 (incl. BTW)

Castelli Imprevisto W fietsshirt mat blauw/roze dames Castelli Imprevisto W fietsshirt mat blauw/roze dames (17063-054)

De Castelli Imprevisto W fietsshirt mat blauw/roze dames is het eerste fietsshirt dat castelli heeft gemaakt met een nano water afstotende finish in combinatie met een volledig ademende stof. In droge condities zult u alle voordelen van de luchtstroom hebben voor een perfecte vochtregulatie. Tevens zal het zorgen voor een fijne bescherming tegen kleine buien of spatten van de natte wegen. Castelli heeft aan dat het shirt niet volledig waterproof heeft, maar het shirt zorgt voor een perfecte laag in alle condities. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€99,95

 (incl. BTW)

Castelli Imprevisto W fietsshirt zwart/rood dames Castelli Imprevisto W fietsshirt zwart/rood dames (17063-010)

De Castelli Imprevisto W fietsshirt zwart/rood dames is het eerste fietsshirt dat castelli heeft gemaakt met een nano water afstotende finish in combinatie met een volledig ademende stof. In droge condities zult u alle voordelen van de luchtstroom hebben voor een perfecte vochtregulatie. Tevens zal het zorgen voor een fijne bescherming tegen kleine buien of spatten van de natte wegen. Castelli heeft aan dat het shirt niet volledig waterproof heeft, maar het shirt zorgt voor een perfecte laag in alle condities. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€99,95

 (incl. BTW)

Castelli Imprevisto W fietsshirt rood/wit dames Uitverkoop Castelli Imprevisto W fietsshirt rood/wit dames (17063-023)

De Castelli Imprevisto W fietsshirt rood/wit dames is het eerste fietsshirt dat castelli heeft gemaakt met een nano water afstotende finish in combinatie met een volledig ademende stof. In droge condities zult u alle voordelen van de luchtstroom hebben voor een perfecte vochtregulatie. Tevens zal het zorgen voor een fijne bescherming tegen kleine buien of spatten van de natte wegen. Castelli heeft aan dat het shirt niet volledig waterproof heeft, maar het shirt zorgt voor een perfecte laag in alle condities. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€99,95

€79,95

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Castelli Imprevisto W fietsshirt licht blauw/roze dames Castelli Imprevisto W fietsshirt licht blauw/roze dames (17063-056)

De Castelli Imprevisto W fietsshirt licht blauw/roze dames is het eerste fietsshirt dat castelli heeft gemaakt met een nano water afstotende finish in combinatie met een volledig ademende stof. In droge condities zult u alle voordelen van de luchtstroom hebben voor een perfecte vochtregulatie. Tevens zal het zorgen voor een fijne bescherming tegen kleine buien of spatten van de natte wegen. Castelli heeft aan dat het shirt niet volledig waterproof heeft, maar het shirt zorgt voor een perfecte laag in alle condities. Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€99,95

 (incl. BTW)

Sportful Passo Fietsshirt zwart heren Uitverkoop Sportful Passo Fietsshirt zwart heren (1101740-002)

Het Sportful Passo Fietsshirt is erg licht van gewicht en heeft een erg aerodynamische vorm voor optimale snelheid. Het speciale materiaal bij de armgaten is ook zo gevorm dat het weinig luchtweerstand biedt. Het materiaal op de schouders en voorzijde is sneldrogend waardoor je huid droog blijft en je lichaam zijn temperatuur behoudt.  Let op: De kleding van Sportful valt klein uit, wij raden aan de kleding één maat groter te bestellen.

€99,95

€79,95

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

9.2
Castelli Alpha wind jersey FZ zwart heren 14516-010 1 10 10 10/10 Castelli Alpha wind jersey FZ zwart heren 14516-010

Beste shirt/jacket wat ik ooit heb gedragen. Het jacket is erg mooi maar ook functionee...

Castelli Alpha wind jersey FZ zwart heren 14516-010 1 10 9 9/10 Castelli Alpha wind jersey FZ zwart heren 14516-010

Snap eerlijk gezegd niet helemaal waarom het een jersey (shirt) genoemd wordt, je zou h...

Castelli Alpha wind jersey FZ zwart heren 14516-010 1 10 9 9/10 Castelli Alpha wind jersey FZ zwart heren 14516-010

<p>Zulk fijn jacket met super windblocker! Zit prachtig rondom het lichaam en sluit zee...

Craft Performance Bike Light Thermal fietstrui dames zwart/rood 1 10 9 9/10 Craft Performance Bike Light Thermal fietstrui dames zwart/rood

Zeer fijn jacket van craft gekocht, volgende dag in huis en het jacket is prima naar mi...

Sportful Force Thermal Jersey zwart-rood heren 01276-257 1 10 9 9/10 Sportful Force Thermal Jersey zwart-rood heren 01276-257

Prima pasvorm, voelt erg prettig, binnen twee dagen in huis.

Bekijk alle Beoordelingen

Home | Cycling > Fietsshirts

Print