CarbonPro

CarbonPro is een Amerikaanse fabrikant, die zich volledig inzetten voor het milieu en daarop een compleet fiets-schoonmaak en onderhoud assortiment op hebben gebasseerd. CarbonPro fiets schoonmaak producten zijn 100% biologisch afbreekbaar, bevatten geen agressieve giftige stoffen en zijn niet getest op dieren.

Om te zorgen dat fietsmateriaal langdurig in een goede conditie blijft is het regelmatig reinigen en onderhouden van uw materiaal sterk aanbevolen. Door het beschermen van het frame, de onderdelen, de ketting etc. tegen bijvoorbeeld UV-stralen, zout, zweet, water, corrosie en krassen die koolstof of aluminium beschadigen, is het mogelijk om de levensduur van de materialen aanzienlijk te verlengen. CarbonPro Sport levert een assortiment van hoogwaardige producten die ideaal zijn voor wekelijkse of dagelijkse reiniging/onderhoud van uw fiets. CarbonPro Sports producten worden ook sterk aanbevolen voor het ontvetten, reinigen en oliën van bewegende onderdelen zoals de ketting, tandwielen en versnelling.

CarbonPro
Sorteren

     

CarbonPro Wet Lite Lube 50ml 12% Korting CarbonPro Wet Lite Lube 50ml (CP-10041)

De CarbonPro Wet Lite Lube 50ml is specifiek ontwikkeld om bescherming te bieden tijdens de natte omstandigheden. Dit smeermiddel zorgt ervoor dat water niet doordringt tot de draaiende onderdelen en gaat daardoor ook corrosie tegen. Het is perfect voor de lange ritten en blijft er voor zorgen dat je ketting soepel loopt.

€6,30

€5,50

  uw voordeel €0,80 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > CarbonPro

Print