CarbonPro

CarbonPro is een Amerikaanse fabrikant, die zich volledig inzetten voor het milieu en daarop een compleet fiets-schoonmaak en onderhoud assortiment op hebben gebasseerd. CarbonPro fiets schoonmaak producten zijn 100% biologisch afbreekbaar, bevatten geen agressieve giftige stoffen en zijn niet getest op dieren.

Om te zorgen dat fietsmateriaal langdurig in een goede conditie blijft is het regelmatig reinigen en onderhouden van uw materiaal sterk aanbevolen. Door het beschermen van het frame, de onderdelen, de ketting etc. tegen bijvoorbeeld UV-stralen, zout, zweet, water, corrosie en krassen die koolstof of aluminium beschadigen, is het mogelijk om de levensduur van de materialen aanzienlijk te verlengen. CarbonPro Sport levert een assortiment van hoogwaardige producten die ideaal zijn voor wekelijkse of dagelijkse reiniging/onderhoud van uw fiets. CarbonPro Sports producten worden ook sterk aanbevolen voor het ontvetten, reinigen en oliën van bewegende onderdelen zoals de ketting, tandwielen en versnelling.

CarbonPro
Sorteren

     

CarbonPro Bike Cleaner met UV Protection 450ml 9% Korting CarbonPro Bike Cleaner met UV Protection 450ml (CP-10021)

De CarbonPro Bike Cleaner met UV Protection 450ml is de enige reiniging voor je fiets die ook bescherming biedt tegen UV stralen. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat de lak hierdoor optimaal beschermt wordt tegen verkleuring. Daarnaast vormt deze Bike Cleaner een goede beschermlaag tegen corrosie, vuil, water, zweet en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

€10,50

€9,50

  uw voordeel €1,- (incl. BTW)

CarbonPro Ultra Shine & Protectant met UV bescherming 240ml 9% Korting CarbonPro Ultra Shine & Protectant met UV bescherming 240ml (CP-10027)

CarbonPro Ultra Shine & Protectant met UV bescherming 240ml is ontwikkeld om je carbon frame of carbon onderdelen perfect te beschermen en te laten glimmen. Het zorgt voor een beschermlaag over het oppervlak dat invloeden van buiten, zoals UV stralen, krassen en vuil perfect weerstaat. Je fietst ziet er weer als nieuw uit, en blijft er ook langer zo uitzien! Deze bescherming is natuurlijk ook biologisch afbreekbaar.

€10,50

€9,50

  uw voordeel €1,- (incl. BTW)

CarbonPro Dri Shine/Wash met UV Protection 240ml 12% Korting CarbonPro Dri Shine/Wash met UV Protection 240ml (CP-10029)

Met de CarbonPro Dri Shine/Wash met UV Protection 240ml kun je je fiets altijd en overal schoonmaken, voor dit product heb je namelijk geen water nodig. Dus niet je fiets eerst afspuiten of naspoelen maar direct schoon krijgen met de Dri Shine/Wash. Het maakt vuil los van je fiets en verwijdert het zonder sporen na te laten. Naast het reinigen, biedt de de Dri Shine/Wash natuurlijk ook de nodige bescherming tegen UV-stralen en andere invloeden van buitenaf.

€11,95

€10,50

  uw voordeel €1,45 (incl. BTW)

CarbonPro Chain Cleaner met UV Protection 240ml 9% Korting CarbonPro Chain Cleaner met UV Protection 240ml (CP-10025)

De CarbonPro Chain Cleaner met UV Protection 240ml is een sterk ontvettingsmiddel dat zelfs het hardnekkigste vet weet te verwijderen. Met dit product krijg je je ketting en draaiende onderdelen perfect schoon zonder dat het je materiaal aantast. Er worden geen chemicaliën, zout of sulfaat gebruikt dat mogelijk zaken aan kan tasten. Het zorgt naast de reiniging ook voor een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals UV straling, zouten en corrosie.

€10,50

€9,50

  uw voordeel €1,- (incl. BTW)

CarbonPro Lite Dry Lube 120ml 9% Korting CarbonPro Lite Dry Lube 120ml (CP-10036)

De CarbonPro Lite Dry Lube 120ml is een smeermiddel voor in droge condities. Het beschermt je fiets en de draaiende onderdelen perfect tegen vuil en stof. Dit komt door de dunne beschermlaag die wordt gecreëerd, deze kun je ook toepassen op grotere oppervlakken.

€9,95

€9,-

  uw voordeel €0,95 (incl. BTW)

CarbonPro Wet Heavy Duty Lube 120ml 9% Korting CarbonPro Wet Heavy Duty Lube 120ml (CP-10033)

CarbonPro Wet Heavy Duty Lube 120ml is een zeer sterk smeermiddel dat ervoor zorgt dat je draaiende onderdelen zeer goed beschermt blijven. Zelfs tijdens de meest extreme weersomstandigheden, het laat water en vuil nergens binnendringen en gaat daardoor corrosie tegen. Het is ook te gebruiken om binnenkabels in te vetten.

€9,95

€9,-

  uw voordeel €0,95 (incl. BTW)

CarbonPro Wet Lite Lube 120ml 9% Korting CarbonPro Wet Lite Lube 120ml (CP-10042)

De CarbonPro Wet Lite Lube 120ml is specifiek ontwikkeld om bescherming te bieden tijdens de natte omstandigheden. Dit smeermiddel zorgt ervoor dat water niet doordringt tot de draaiende onderdelen en gaat daardoor ook corrosie tegen. Het is perfect voor de lange ritten en blijft er voor zorgen dat je ketting soepel loopt.

€9,95

€9,-

  uw voordeel €0,95 (incl. BTW)

CarbonPro Dry Medium Lube 120ml 9% Korting CarbonPro Dry Medium Lube 120ml (CP-10039)

De CarbonPro Dry Medium Lube 120ml is het ideale smeermiddel voor alle draaiende onderdelen op de fiets. Met name wanneer de weg of het terrein stoffig en vuil is, komt dit smeermiddel goed tot zijn recht. Het zorgt voor een flinterdun beschermlaagje op je onderdelen, maar geeft ook een frictie loze smering waardoor ketting en cassette zeer soepel draaien.

€9,95

€9,-

  uw voordeel €0,95 (incl. BTW)

CarbonPro Wet Heavy Duty Lube 50ml 12% Korting CarbonPro Wet Heavy Duty Lube 50ml (CP-10032)

CarbonPro Wet Heavy Duty Lube 50ml is een zeer sterk smeermiddel dat ervoor zorgt dat je draaiende onderdelen zeer goed beschermt blijven. Zelfs tijdens de meest extreme weersomstandigheden, het laat water en vuil nergens binnendringen en gaat daardoor corrosie tegen. Het is ook te gebruiken om binnenkabels in te vetten.

€6,30

€5,50

  uw voordeel €0,80 (incl. BTW)

CarbonPro Wet Lite Lube 50ml 12% Korting CarbonPro Wet Lite Lube 50ml (CP-10041)

De CarbonPro Wet Lite Lube 50ml is specifiek ontwikkeld om bescherming te bieden tijdens de natte omstandigheden. Dit smeermiddel zorgt ervoor dat water niet doordringt tot de draaiende onderdelen en gaat daardoor ook corrosie tegen. Het is perfect voor de lange ritten en blijft er voor zorgen dat je ketting soepel loopt.

€6,30

€5,50

  uw voordeel €0,80 (incl. BTW)

CarbonPro Starter/Travel kit (lite wet/lite dry) 9% Korting CarbonPro Starter/Travel kit (lite wet/lite dry) (CP-10059)

Het CarbonPro Starter/Travel kit (lite wet/lite dry) is een volledig onderhoudspakket voor je racefiets of mountainbike. Het bevat alle essentiële middelen om je fiets te reinigen, te smeren en te beschermen. Dit Lite pakket zorgt voor een langere bescherming in de droge tot normale weersomstandigheden.

€21,95

€19,95

  uw voordeel €2,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > CarbonPro

Print