Bynolyt Beoordelingen

Bynolyt

Al jarenlang zijn Bynolyt verrekijkers een begrip op verrekijkergebied. Vooral liefhebbers met een oog voor perfectie, kwaliteit en ergonomische vormgeving komen bij deze kijkers terecht. Bynolyt heeft dan ook getracht zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de 'eisen' van de verschillende gebruikersgroepen en zich hier helemaal op toe te spitsen .

De juiste modellen voor een brede groep zoals bijvoorbeeld vliegtuigspotters, vogelobservators, watersporters of bergbeklimmers. Daarom zijn er van de meeste verrekijkers en telescopen verschillende modellen uitgebracht met vele mogelijkheden. Zo zijn er Bynolyt verrekijkers die in elke binnenzak passen en dus eenvoudig mee te nemen of de enorme verrekijkers die de verste vertes tot in het detail weten weer te geven.


Lees meer over Bynolyt >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Bynolyt gemiddeld met een 7,5 in de 2 reviews hieronder :

Bynolyt Seagull Waterproof Dcf 10x28 verrekijker

Bynolyt Seagull Waterproof Dcf 10x28 verrekijker

Bynolyt Seagull Waterproof Dcf 10x28 verrekijker 1 10 8 2014-05-23

Ik was gewend te werken met een Binolyt kijker Seagull 12x30: deze was iets groter en lag iets beter in de hand en paste beter in het bijgeleverde beschermhoesje. De Seagull 10x28 geeft iets rustiger beeld, vooral als je iets minder stabiel staat, bijvoorbeeld bij veel wind of zit (rotsricheltje). Wel een stukje lichter in de rugzak en dat is voor bergsport wel weer interessant. Voor de prijs een goed beeld maar de beeldkwaliteit is natuurlijk niet vergelijkbaar met kijkers van Swarowski of Zeiss.

Bekijk hier het product Bynolyt Seagull Waterproof Dcf 10x28 verrekijker >

 Bynolyt Stork WPR 10x42 verrekijker

Bynolyt Stork WPR 10x42 verrekijker

Bynolyt Stork WPR 10x42 verrekijker 1 10 7 Leon 2013-06-24

Deze verrekijker is wat men mag verwachten van een degelijke verrekijker. de 10x optische vergroting is ruim voldoende om wild of vogels mee te spotten. Ondanks zijn sterke vergroting geeft hij een rustig beeld. de 42mm lans aan de voorzijde zorgt dat er ook bij weinig licht goed zicht mogelijk is. Tevens ook nog waterdicht. altijd makkelijk in het veld. Daarbij opgeteld het licht gewicht van deze kijker, is hij elke cent waard. Nadeel is het erg korte en goedkoop aanvoelende nekkoord. Dit mag het kijkplezier niet drukken.

Bekijk hier het product Bynolyt Stork WPR 10x42 verrekijker >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Bynolyt > Beoordelingen

Print