Bynolyt

Al jarenlang zijn Bynolyt verrekijkers een begrip op verrekijkergebied. Vooral liefhebbers met een oog voor perfectie, kwaliteit en ergonomische vormgeving komen bij deze kijkers terecht. Bynolyt heeft dan ook getracht zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de 'eisen' van de verschillende gebruikersgroepen en zich hier helemaal op toe te spitsen .

De juiste modellen voor een brede groep zoals bijvoorbeeld vliegtuigspotters, vogelobservators, watersporters of bergbeklimmers. Daarom zijn er van de meeste verrekijkers en telescopen verschillende modellen uitgebracht met vele mogelijkheden. Zo zijn er Bynolyt verrekijkers die in elke binnenzak passen en dus eenvoudig mee te nemen of de enorme verrekijkers die de verste vertes tot in het detail weten weer te geven.

Bynolyt
Sorteren

     

Bynolyt Smartphone houder universeel Bynolyt Smartphone houder universeel (00861319 )

Bynolyt Smartphone houder universeel. Op terras, vakantie op tijdens uw uitstapje een foto maken met uw smartphone. Met de Bynolyt Universele Smartphone houder kunt u uw telefoon handig neerzetten om hiermee een foto te maken. Dankzij een veerklem is de houder geschikt voor vele modellen smartphones.De smartphone houder is ook te combineren met de Bynolyt digitale camera adapter. Zo kunt u ook uw smartphone gebruiken voor digiscoping!

€17,95

 (incl. BTW)

Bynolyt SmartPhone houder 20% Korting Bynolyt SmartPhone houder (00812581 )

Bynolyt SmartPhone houder. Deze vlindervormige adapter is gemaakt lichtgewicht aluminium alloy. De elastische rubber houder is gemaakt voor smartphones van 55mm to 88mm. In verschillende standen instelbaar dus zowel landschap als verticaal fotografie en geschikt voor de meeste oculairen.

€119,-

€94,95

  uw voordeel €24,05 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Bynolyt

Print