BlackBurn

Blackburn heeft een mooi aanbod aan accessoires om uw fiets compleet te maken. Vergeet al die onhandige tassen wat fietsen alleen maar bemoeilijkt en kies voor een functioneel product van Blackburn.

Dit merk draait allemaal om efficiëntie. Fietsen hoort niet moeilijk te zijn. Een kort ritje naar de supermarkt, een fietstocht met vrienden of een goede work out, het moet allemaal zonder problemen kunnen. Dat is precies wat Jim Blackburn dacht toen hij besloot dit merk op te richten. De oprichter merkte tijdens de opkomende fietscultuur in 1975 dat dit het moment was om iets bij te dragen. Hierbij probeerde hij te denken vanuit de gebruiker. Wat heeft iemand nodig? Wat voor materiaal moet er worden gebruikt? Met de focus op functionaliteit en duurzaamheid ontwikkelde Blackburn zeer innoverende producten.

Het merk staat niet echter niet alleen bekend voor de fiets- en zadeltassen, maar ook als pompenspecialist. Hierdoor heeft u alles in huis om een fiets in goede conditie te houden. U moet immers zonder problemen op ieder moment van de dag gebruik kunnen maken van uw fiets. Voor de wielerfanaten heeft Blackburn uitermate handige zadeltassen. Hier kunt u de nodige spullen in kwijt die na een intensieve tocht goed van pas kunnen komen. Klinkt interessant? Fitness24 heeft speciaal voor u een breed aanbod aan fietsproducten van Blackburn.

BlackBurn
Sorteren

     

Blackburn Minipomp AirStik AnyValve Blackburn Minipomp AirStik AnyValve (BL2011703)

Een hoge volume en een hogere druk voor een supersnelle luchtinflatie met minder inspanning.

€26,95

€21,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Blackburn Minipomp AirStik Longneck Evo Blackburn Minipomp AirStik Longneck Evo (BL2022260)

De AirStik Longneck Evo is van minipomp makkelijk te veranderen in een vloerpomp

€43,95

€35,95

  uw voordeel €8,- (incl. BTW)

Blackburn Minipomp Mountain Air AnyValve Blackburn Minipomp Mountain Air AnyValve (BL2022263)

De Mountain Air AnyValve ontworpen voor mountainbike en stadsfiets banden.Deze pomp past op alle soorten ventielen.
De pompkop past zich automatisch aan, u hoeft niets te verstellen.

€21,95

€15,95

  uw voordeel €6,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > BlackBurn

Print