100%

100% is opgericht in de jaren '80 in Californië en richtte zich in eerste instantie op crossbrillen. De laatste jaren heeft 100% haar assortiment een impuls gegeven met brillen voor het veldrijden en wielrennen. Deze brillen springen zeer in het oog en zijn met name bekend van Peter Sagan. Sagan droeg deze bril, het Speedcraft model, onder andere tijdens zijn etappeoverwinning in de Tour de France 2018. De Speedcraft is dan ook het populairste model. Echter, door te zeggen dat de brillen van 100% alleen maar erg opvallend zijn doet men het merk erg te kort. De brillen zijn bovendien zeer goed en veelzijdig.

Brillen van 100% kenmerken zich met name door de verwisselbare lens en het draagcomfort. De pasvorm is goed, ondanks het grotere design. Daarnaast beschermen de brillen tegen wind en vliegjes. Voor hooikoorts patiënten is het, dankzij de bescherming, een uitstekende optie!

100%
Sorteren

     

Castelli Rosso Corsa Espresso handschoen grijs heren Castelli Rosso Corsa Espresso handschoen grijs heren (19026-030)

Door de unieke constructie van de Castelli Rosso Corsa Espresso handschoen grijs heren bied de handschoen optimale demping. Je trekt de handschoen erg gemakkelijk aan en uit, bovendien zien ze er erg stijlvol uit. Door de gel padding en siliconen grippers worden comfort en controle moeiteloos gecombineerd.  Tip: houdt u er rekening mee dat de Castelli kleding kleiner dan normaal valt.

€39,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > 100%

Print